TERVETULOA BAILA BAILAAN!

Hola ja tervetuloa Tanssikoulu Baila Bailaan! Täältä löydät vastauksen usein  kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta kysymykseesi ei löydy täältä, autamme sinua mielellämme sähköpostitse baila@bailabaila.fi.

Katso erikseen COVID-19 INFO, jos kysymyksesi liittyy koronavirukseen ja toimintaamme.

K: Minkälaisia tunteja aikataulusta löytyy?

V: Aikataulustamme löytyy tunteja aivan alkeista jatkotasolle asti. Alkeistunnit tunnistat keltaisesta väristä. Kaikki aikataulun tunnit ovat sellaisia, että mukaan voi tulla koska tahansa, myös kesken kauden. Bailassa voit tanssia niin monella tunnilla kuin haluat ja kokeilla eri tanssilajeja juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii! 

Lue lisää tuntikuvauksista, katso koko syyskauden juuri julkaistu aikataulu täältä ja tutustu tunteihin lisää sosiaalisen median kanavistamme.

KELTAINEN = ALKEET
VIHREÄ = KESKITASO
PINKKI=JATKOTASO

K: Voinko aloittaa tanssin koska tahansa ja miten ilmoittaudun tunneille?

V: Kyllä, Baila Bailan tunneille voi hypätä mukaan koska tahansa, myös kesken tanssikauden. Kaikki alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin tanssikauden alussa (syyskausi starttaa 30.8.2021), mutta mukaan voi myös tulla aina kesken kauden ja mukaan tuleekin joka viikko uusia tanssijoita!

Tunneille ennakkoilmoittaudutaan verkkokaupan kautta, rekisteröitymällä käyttäjäksi ja ostamalla tuotteen. Jos olet uusi asiakas, saat aina ensimmäisen tanssitunnin -50% tarjoushintaan. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua haluamallesi tunnille sähköpostitse baila@bailabaila.fi tai soittamalla 0415337383. Annathan rekisteröityessäsi oikean sähköpostin meille, jotta voimme tavoittaa sinut tarvittaessa.

Kun olet ennakkoilmoittautunut tunnille, tule vielä paikan päällä kassan kautta kirjaamaan itsesi sisään tai vaihtoehtoisesti, jos sinulla on jo voimassa oleva tanssikortti, leimaa itsesi tunnille leimauslaitteen avulla.

K: Jos en pääsekkään tunnille, jonka olin jo maksanut? Voiko tunnin peruuttaa?

V: Tanssitunnin voi peruuttaa viimeistään viisi (5) tuntia ennen tunnin alkua ja tällöin jo maksettu tunti palautuu mindbody tilillesi tulevaisuudessa käytettäväksi tai tanssikortin tanssikerta palautuu tanssikortillesi. Myöhässä peruutettu tunti muuttuu Late Cancel -peruutukseksi ja tällöin pidätämme oikeuden veloittaa tunnin normaalisti tai kausikorttilaisille (anytime, jäsen, lukukausi) lähetämme peruutussakon. 

K: Kuinka paljon tunnit maksavat? Voinko maksaa liikuntaetuuksilla?

V: Tutustu hinnastoomme täältä. Suosittelemme aina ostamaan tanssikortin, jonka avulla tanssit edullisemmin ja voit käydä tanssitunneillamme säännöllisesti. 

Hinnastosta löydät myös kattavan tietopaketin meillä käyvistä liikuntaetuuksista, jos haluatkin maksaa liikuntaedulla, tee ilmoittautuminen tunnille sähköpostitse.

Kaikki alkeistunnit ovat tarjouksessa Summer Festival 30.7.-1.8.2021 sekä kaikki tanssitunnit tarjouksessa Baila Baila Weekendin ajan 27.8.-29.8.2021. 

K: Ovatko alkeistunnit aivan aloittelijoille?

V: Kyllä. Alkeistunneille ei tarvitse aikaisempaa tanssi- tai urheilukokemusta. Alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin lukukauden alkuvaiheessa. Lukukauden edetessä myös alkeistuntien taso etenee, kuitenkin rauhallisesti tanssin tekniikkaan, askeleihin ja musiikin rytmiin tutustuen. Alkeistunnit löydät aikataulusta keltaisella. Jos haluat aloittaa tanssin kesken kauden ja olet epävarma taidoistasi, suosittelemme juttelemaan toimistohenkilökunnan kanssa, sillä tarjoamme yksityistunti paketteja aloittelijoille ja niissä pääsee mukaan alkeisiin, jonka jälkeen voi hypätä mukaan viikkotunneille!

K: Voiko paritunneille tulla ilman paria?

V: Kyllä voi! Kaikilla paritunneilla vaihdetaan paria jatkuvasti ja suurin osa tuleekin paritunneille yksin ilman omaa vakituista tanssiparia. Kuitenkin paritunneille voi myös tulla oman tanssiparin kanssa ja tanssia vaihtamatta paria, tällöin tämä on hyvä ilmoittaa opettajalle ennen tunnin alkua, niin hän tietää ohjata paria vaihtamattomat oikeaan paikkaan salissa!

K: Mistä tiedän oikean tuntitason itselleni?

V: Tuntien tasot ja niiden selitykset löydät aikataulun ylänurkasta. Tämän lisäksi on hyvä kysyä esimerkiksi omalta opettajalta, voiko jo siirtyä seuraavalle tasolle tai pärjääkö seuraavan tason tunneilla! Opettajat tietävät parhaiten ja auttavat aina mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita.

K: Minkä ikäisille tunnit ovat suunnattu?

V: Baila Bailan tunnit ovat suunnattu pääsääntöisesti aikuisille. Meillä ei ole alaikärajaa tunneille, mutta suosittelemme, että alle 16-vuotiaat eivät tule tunneille mukaan. Tämän lisäksi järjestämme erikseen kurssimuotoisena muun muassa äideille ja vauvoille tarkoitettuja tunteja, joista tiedotamme erikseen nettisivuillamme.

K: Minkälaisilla vaatteilla ja kengillä tunneille pitää tulla?

V: Suosittelemme tavallisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä (ei mustapohjaisia), sillä tunneilla tulee monesti hiki ja joustavat vaatteet tekevät tanssimisesta mieluisampaa. Naisilla ei tarvitse olla korkokenkiä elleivät itse halua laittaa.

K: Saako Bailasta tilattua yksityistunteja?

V: Kyllä saa! Laittamalla meille sähköpostia baila@bailabaila.fi ja kertomalla minkälaisen yksityistunnin haluat, luomme juuri sinun tarpeidesi mukaisen yksityistunnin! Yksityistuntien hinnaston löydät täältä: https://www.bailabaila.fi/polttaritunnit-yksityistunnit/.

K: Jos haluan liittyä jäseneksi, miten se toimii?

V: Baila Bailan jäsenenä saat tanssia niin paljon kuin haluat kiinteällä kuukausimaksulla ja se onkin loistava tapa säästää rahaa ja tanssia paljon! Selaamalla hinnastosivustoa hieman alaspäin, löydät jäsenehtomme: https://www.bailabaila.fi/hinnasto/.

Seuraamalla meitä myös esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa (tanssikoulubailabaila) saat paljon ajankohtaista informaatiota, voit seurata tanssituntejamme sekä muuten tapahtumiamme ja toimintaamme!