Tyky-päivä

Varaa iloinen ja energinen tanssitunti tyky-päivän aktiviteetiksi! Tanssitunti virkistää takuuvarmasti työporukan mieltä ja on hauskaa yhdessä tekemistä kaiken ikäisille – tyky-päivän tanssitunnille ei tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, vaan räätälöimme tunnit juuri teidän ryhmän kokemuksen mukaisesti. Tanssitunti on helppo ja energinen tapa piristää arkea ja tilamme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella Kampissa. Tyky-päivän voi myös toteuttaa työpaikan tiloissa tai online-tuntina poikkeusaikoina!

VARAA TUNTI JA KYSY LISÄÄ

baila@bailabila.fi

Tuntivalikoimastamme löytyy muun muassa rytkimästä ja aurinkoista kuubalaista salsaa, tunnelmallista bachataa, energistä ja hauskaa latino mixiä, reggaetonia ja boombataa tai vaihtoehtoisesti voimme räätälöidä esimerkiksi hauskan zumban juuri teidän ryhmän toiveiden mukaan!

Tyky-päivän tunti hinnoitellaan ryhmän koon mukaisesti:

3-10 henkilöä 150€
11-15 henkilöä 185€
16-20 henkilöä 200€
21-30 henkilöä 250€

Online-tunti toteutetaan edullisemmin riippuen asiakkaan toiveista. Voimme tulla pitämään virkistyspäivän tunnin myös haluaamasi paikkaan, mutta tällöin hinnasta ja mahdollisista lisäkustannuksista sovitaan erikseen. Paikan päällä käytössäsi on suihkut ja pukuhuoneet. Toteutamme tyky-päivän aktiviteetteja myös pienellä varoitusajalla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja varaa hauska virkistyspäivän aktiviteetti jo tänään!

Baila Baila sijaitsee Kampissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

Ota yhteyttä ja varaa tunti baila@bailabaila.fi.