TERVETULOA BAILA BAILAAN!

Hola ja tervetuloa Tanssikoulu Baila Bailaan! Täältä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta kysymykseesi ei löydy täältä, autamme sinua mielellämme sähköpostitse baila@bailabaila.fi.

K: Minkälaisia tunteja aikataulusta löytyy?

V: Aikataulustamme löytyy tunteja aivan alkeista jatkotasolle asti. Alkeistunnit tunnistat keltaisesta väristä. Kaikki aikataulun tunnit ovat sellaisia, että mukaan voi tulla koska tahansa, myös kesken kauden. Bailassa voit tanssia niin monella tunnilla kuin haluat ja kokeilla eri tanssilajeja juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Lue lisää tuntikuvauksista, katso koko syyskauden juuri julkaistu aikataulu täältä ja tutustu tunteihin lisää sosiaalisen median kanavistamme.

Alkeistason tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneilla käydään läpi tanssien perusteita ja tarvittavaa tekniikkaa. Tästä on hyvä aloittaa! Kun olet käynyt puoli vuotta alkeistunneilla, syys tai kevätkauden (tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot), niin voit siirtyä rohkeasti kokeilemaan seuraavia tasoja. Myös ns. kaikille avoimet ja kaiken tasoisille sopivat tunnit on merkattu aikatauluun keltaisella, kuten boombata, jooga, zumba.

Uusi vihreä on yhdistelmä vanhaa vihreää ja sinistä. Tällä keskitason tunnilla yhdistyy alkeisjatko tunnit ja vanhan keskitason tunnit. Vihreillä tunneilla edellytetään jo tanssin perusteiden hallintaa sekä peruskuvioiden osaamista. Tämän tason tuntien haastavuus kasvaa viikottain (kunkin kauden alusta lähtien). Tällä tasolla vahvistetaan alemman tason perusasioita, opetellaan uusia kuvioita, opitaan tanssimaan nopeampaan musiikkiin ja paritunneilla keskitytään myös sosiaalitanssin hallitsemiseen. Kauden loppua kohden vihreät tunnit vastaavat tasoltaan vanhoja sinisiä, joten kehittyminen ja eteneminen omassa tanssissa on taattua! Kaikki erikoistunnit esimerkiksi ladies style, rumba, salsa con rumba vaativat jo perusaskeleiden osaamista, siksi niitä pääsääntöisesti tarjotaan vain tällä tasolla.

Edistyneiden tunnit ovat sekoitus vanhoja sinisen ja pinkin tason tunteja. Edistyneen tason tunnit on suunnattu harjaantuneille tanssijoille, joilla on rytmit, kuviot ja tyylittelytaidotkin jo hallussa. Tämä taso on tarkoitettu useamman vuoden tanssinneille, jotka ovat tutustuneet laajemmin tanssin kuvioihin ja rytmeihin. Tunneilla keskitytään uusien kuvioiden lisäksi tyylisekkoihin ja oman tanssitavan löytämiseen. Tunnit ovat tasoltaan haastavia viikottain.

K: Voinko aloittaa tanssin koska tahansa ja miten ilmoittaudun tunneille?

V: Kyllä, Baila Bailan tunneille voi hypätä mukaan koska tahansa, myös kesken tanssikauden. Kaikki alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin tanssikauden alussa (syyskausi starttaa 5.9.2022), mutta mukaan voi myös tulla aina kesken kauden ja mukaan tuleekin joka viikko uusia tanssijoita!

Tunneille ennakkoilmoittaudutaan verkkokaupan kautta, rekisteröitymällä käyttäjäksi ja ostamalla tuotteen. Jos olet uusi asiakas, saat aina ensimmäisen tanssitunnin -50% tarjoushintaan. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua haluamallesi tunnille paikan päällä ennen tunnin alkua. Annathan rekisteröityessäsi oikean sähköpostin meille, jotta voimme tavoittaa sinut tarvittaessa.

K: Jos en pääsekkään tunnille, jonka olin jo maksanut? Voiko tunnin peruuttaa?

V: Tanssitunnin voi peruuttaa viimeistään kolme (3) tuntia ennen tunnin alkua ja tällöin jo maksettu tunti palautuu Bsport tilillesi tulevaisuudessa käytettäväksi tai tanssikortin tanssikerta palautuu tanssikortillesi. Myöhässä peruutettu tunti muuttuu Late Cancel -peruutukseksi ja tällöin pidätämme oikeuden veloittaa tunnin normaalisti tai kausikorttilaisille (anytime, jäsen, lukukausi) lähetämme peruutussakon (10€).

K: Kuinka paljon tunnit maksavat? Voinko maksaa liikuntaetuuksilla?

V: Tutustu hinnastoomme täältä. Suosittelemme aina ostamaan tanssikortin, jonka avulla tanssit edullisemmin ja voit käydä tanssitunneillamme säännöllisesti.

Hinnastosta löydät myös kattavan tietopaketin meillä käyvistä liikuntaetuuksista, jos haluatkin maksaa liikuntaedulla, tee ilmoittautuminen tunnille sähköpostitse.

Kaikki alkeistunnit ovat tarjouksessa Summer Festival 19.-21.8.2022 sekä kaikki tanssitunnit tarjouksessa Baila Baila Weekendin ajan 1.-4.9.2022.

K: Ovatko alkeistunnit aivan aloittelijoille?

V: Kyllä. Alkeistunneille ei tarvitse aikaisempaa tanssi- tai urheilukokemusta. Alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin lukukauden alkuvaiheessa. Lukukauden edetessä myös alkeistuntien taso etenee, kuitenkin rauhallisesti tanssin tekniikkaan, askeleihin ja musiikin rytmiin tutustuen. Alkeistunnit löydät aikataulusta keltaisella. Jos haluat aloittaa tanssin kesken kauden ja olet epävarma taidoistasi, suosittelemme juttelemaan toimistohenkilökunnan kanssa, sillä tarjoamme yksityistunti paketteja aloittelijoille ja niissä pääsee mukaan alkeisiin, jonka jälkeen voi hypätä mukaan viikkotunneille!

K: Voiko paritunneille tulla ilman paria?

V: Kyllä voi! Kaikilla paritunneilla vaihdetaan paria jatkuvasti ja suurin osa tuleekin paritunneille yksin ilman omaa vakituista tanssiparia. Kuitenkin paritunneille voi myös tulla oman tanssiparin kanssa ja tanssia vaihtamatta paria, tällöin tämä on hyvä ilmoittaa opettajalle ennen tunnin alkua, niin hän tietää ohjata paria vaihtamattomat oikeaan paikkaan salissa!

K: Mistä tiedän oikean tuntitason itselleni?

V: Tuntien tasot ja niiden selitykset löydät aikataulun ylänurkasta. Tämän lisäksi on hyvä kysyä esimerkiksi omalta opettajalta, voiko jo siirtyä seuraavalle tasolle tai pärjääkö seuraavan tason tunneilla! Opettajat tietävät parhaiten ja auttavat aina mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita.

K: Minkä ikäisille tunnit ovat suunnattu?

V: Baila Bailan tunnit ovat suunnattu pääsääntöisesti aikuisille. Meillä ei ole alaikärajaa tunneille, mutta suosittelemme, että alle 16-vuotiaat eivät tule tunneille mukaan. Tämän lisäksi järjestämme erikseen kurssimuotoisena muun muassa äideille ja vauvoille tarkoitettuja tunteja, joista tiedotamme erikseen nettisivuillamme.

K: Minkälaisilla vaatteilla ja kengillä tunneille pitää tulla?

V: Suosittelemme tavallisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä (ei mustapohjaisia), sillä tunneilla tulee monesti hiki ja joustavat vaatteet tekevät tanssimisesta mieluisampaa. Naisilla ei tarvitse olla korkokenkiä elleivät itse halua laittaa.

K: Saako Bailasta tilattua yksityistunteja?

V: Kyllä saa! Laittamalla meille sähköpostia baila@bailabaila.fi ja kertomalla minkälaisen yksityistunnin haluat, luomme juuri sinun tarpeidesi mukaisen yksityistunnin! Yksityistuntien hinnaston löydät täältä!

K: Jos haluan liittyä jäseneksi, miten se toimii?

V: Baila Bailan jäsenenä saat tanssia niin paljon kuin haluat kiinteällä kuukausimaksulla ja se onkin loistava tapa säästää rahaa ja tanssia paljon! Selaamalla hinnastosivustoa hieman alaspäin, löydät jäsenehtomme.

Seuraamalla meitä myös esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa (tanssikoulubailabaila) saat paljon ajankohtaista informaatiota, voit seurata tanssituntejamme sekä muuten tapahtumiamme ja toimintaamme!