Baila Bailan tanssitunnit jatkuvat  ja 8 viikon tanssitauko koululla on ohi! Tervetuloa takaisin tanssimaan – tehdään toukokuusta tanssintäyteinen! Katso päivitetty toukokuun aikataulu ja lue lisää tanssitunneista auringon alla Bailan viereisessä puistossa, tanssit jatkuvat siis niin sisällä kuin ulkonakin!

Ennen tanssitunneille tuloa luethan koko päivitetyn koronainfon ja noudatat niitä tullessasi tanssimaan. Tanssitunnit järjestetään kolmessa tanssisalissa, limittäin ja rajoitetuin osallistujamäärin. Poskipusut ja halaukset joutuvat vielä odottamaan, mutta tanssit jatkuvat onneksi jo!

VAMOS A BAILAR!!

Autathan meitä tanssimaan turvallisesti ja noudatat ohjeita: 

😷 Käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa ja paritunneilla.

👐🏽 Pese käsiä ja huolehdi hyvästä käsihygieeniasta. 

Noudata 2m turvaväliä tanssikoulun tiloissa.  

👯‍♀️ Paritunneilla on käytössä parinvaihto, mutta tanssithan vain oman parin kanssa, jos sinulla on siihen mahdollisuus.

⚠️ Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja siirry suoraan tanssisaleihin. 

Tanssikortit on nyt aktivoitu ja ilmoittautuminen on alkanut🔥🔥

➡️ Jäsenmaksu maksetaan toukokuulta normaalisti (pois lukien erikseen ilmoitettu jäädytyksen jatkuminen). 

➡️ Kevätkausi jatkuu toukokuusta jäljelle jääneen kevätkauden verran (+2kk) – jos haluaa siirtää jäljelle jääneen kevätkauden myöhemmäksi ilmoitettava baila@bailabaila.fi

➡️ Kertatanssikortit aktivoituvat kertojen ja 60 päivää + jäljelle jääneen ajan mukaan automaattisesti. Jos haluat tietää paljon kortillasi on aikaa tai miten monta kertaa jäljellä: kirjaudu mindbodyyn tai Baila Baila sovellukseen ja löydät kaikki ostoksesi sieltä. 

➡️ Jäikö sinulle online-tuntipaketista tain pienryhmätunneista kertoja, mutta haluat tulla tanssimaan koululle? Maksettujen tuntien osalta siirrämme ne käyttö saldoosi rahaksi, kysy lisää baila@bailabaila.fi

Jos sinulla kysymyksiä otathan meihin yhteyttä s-postitse baila@bailabaila.fi, mutta ethän täytä sähköpostiamme kysymyksillä, joihin löydät vastauksen infostamme! 

🔥🔥 KATSO AIKATAULU JA TULE TANSSIMAAN: https://www.bailabaila.fi/toukokuu/ 🔥🔥