Baila Bailan tunneilla tanssitaan myös ulkona auringon alla, jotta tanssiminen on mahdollista järjestää turvallisesti isommallakin kokoonpanolla. Mikä olisikaan parempaa kuin yhdistää ihana kesäaurinko ja tanssitunnit ulkona?!☀️

! HUOM ! Ulkona järjestettävät tunnit järjestetään säävarauksella ja jos aamulla / tai viikon mittaan yleinen säätiedotus näyttää sääennusteen mukaan siltä, että sataa, pidätämme kaikki oikeudet siirtää tunnit sisätiloihin ja tällöin mukaan pääsee pienempi ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä. Laitathan siis mindodyyn rekisteröityessäsi s-postin, jota käytät, jotta saat mahdollisen siirron tietoosi. 

Ulkotunnit tunnistat aikataulusta @Lastenlehdonpuisto -merkistä. Tunneille ilmoittaudutaan aivan normaaliin tapaan mindbodyn kautta ja laskemme tuntien osallistujamäärän paikan päällä. Ulkona tanssittavalle tunnille ei tarvitse sign in erikseen, tarkistamme itse, että olet varmasti tullut paikan päälle. Muuten ulkotunneilla samat ohjeistukset, ilmoittautumis- ja peruutusehdot kuin sisälläkin tanssittaville tunneille. Lastenlehdonpuisto sijaitsee aivan Baila Bailan vieressä (1minuutin kävely) Ruoholahdenkatu 4:ssa. 

Katso kesäkuun aikataulu ja ilmoittaudu heti mukaan ensi viikon tunneille! 

BIENVENIDOS A BAILAR!