Tervetuloa takaisin tanssimaan!

Tanssikoulu Baila Baila avaa ovensa maanantaina 18.5. rajatuin toimenpitein. Suljimme ovemme 17.3., valtion suositusten mukaisesti ja ryhdyimme toteuttamaan online-tunteja kaikille halukkaille. Nyt olemme tarkan harkinnan tuloksena päättäneet avata ovet rajatuin toimenpitein asiakkaille, jatkaen samanaikaisesti online-tuntien tuottamista, jotta mahdollisimman moni saisi tanssin iloa arkeensa!

Ajanjaksolla 18.-31.5. tanssitunnit paikan päällä toteutetaan pienryhmissä, suppealla aikataululla ja tarkkoja toimenpiteitä noudattaen! Olemme laatineet tarkat ohjeistukset THL:n suositusten pohjalta, joita kaikkien asiakkaidemme on noudatettava tunneille tullessaan. 1.6. alkaen kevennämme rajoituksia ja pyrimme asteittain palaamaan kohti normaalimpaa toimintaa, jos tilanne sen sallii. Tiedotamme tulevan kesän aikataulusta mahdollisimman pian!

Kaikille jäsenille ja lukukauden ostaneille lähetetään sähköpostit koskien heidän korttien aktivoimista ja lukukauden siirtoa. Bailan tanssikortit aktivoidaan käyttöön 1.6. alkaen, jolloin kortille jäljelle jäänyt aika (ennen 17.3. sulkemista) alkaa kulua normaaliin tapaan. Jos haluat maksaa tunnit vanhalla tanssikortillasi ennen 1.6., laita meille sähköpostia ja aktivoimme korttisi, jolloin voit ilmoittautua tunneille normaaliin tapaan. Voit katsoa kaikki päivitetyt tiedot koskien kortteja, jäsenyyksiä ja lukukautta kotisivujemme uutisista: www.bailabaila.fi.

TANSSITUNTIEN PÄIVITETYT OHJEISTUKSET
Online-tuntien avulla olemme voineet jatkaa tansseja koko sulkemisen ajan! Olemmekin todella kiitollisia saamastamme palautteesta ja kaikista osallistujista, jotka ovat heittäytyneet mukaan online-tuntien ihmeelliseen maailmaan. Tämän vuoksi haluamme jatkaa online-tunteja vielä avaamisenkin yhteydessä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua tunneille. Tanssitunnit koulussa paikan päällä noudattavat tarkkoja toimenpiteitä, joita toivomme jokaisen asiakkaan kunnioittavan ja noudattavan. Tällä tavoin pystymme taata turvallisen tanssiympäristön kaikille. Alla olevat yleiset ohjeistukset ovat voimassa 1.6. asti, jonka jälkeen päivitämme ohjeistuksia tilanteen sallimalla tavalla.

✔Tuntien osallistujamäärä on rajattu 10 henkilöön, opettaja mukaan lukien.

✔Tunneilla on merkityt paikat osallistujille, mitkä noudattavat turvavälejä ja näitä paikkoja on ehdottomasti noudatettava.

✔Tuntien kesto on 50 minuuttia.

✔Tunneille on ennakkoilmoittautuminen. Tunneille ilmoittaudutaan enkoran kautta Bailan korteilla tuttuun tapaan. Tunneille ilmoittautuminen alkaa 48 tuntia ennen tunnin alkua. 9 ensimmäistä (paritunneille 8) ilmoittautunutta pääsee mukaan ja 10 ensimmäistä mahtuu jonoon. Jonosta pääset tunnille, jos ilmoittautumisia peruutetaan ja tästä tulee sähköpostiin ilmoitus. Jos sinulla ei ole Bailan tanssikorttia ja haluat osallistua paikan päällä pidettäviin tunneille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, huomaa kuitenkin, että ilmoittautuminen vahvistuu vasta, kun saat meiltä vahvistuksen.

✔Maksuvälineeksi Bailan tunneille käy tanssikortit, jäsenyys ja lukukausi. Katso kaikki tiedot korttien aktivoimisesta kotisivuiltamme uutisista: www.bailabaila.fi. Online-tuntien kertamaksu on 10€ / tunti ja paikan päällä pidettävät normaalisti 16€ / tunti.

✔Ennen 1.6., ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat maksaa tuntisi vanhalla tanssikortilla, jossa on käyttämättömiä kertoja, on sinun laitettava meille sähköpostia ja aktivoimme korttisi käyttöön manuaalisesti, minkä jälkeen voit ilmoittautua tunneille normaalisti. Tai voit vaihtoehtoisesti ostaa uuden kortin vanhalla tunnuksellasi ja ilmoittautua tunneille normaaliin tapaan.

✔Ilmoittautuminen peruutettava 7 tuntia ennen tunnin alkua! Ilmoittautuminen tunnille pitää peruuttaa viimeistään 7 tuntia ennen tunnin alkua tai muuten kerta veloitetaan kortilta, vaikka et tulisi tunnille. Toivomme kuitenkin, että peruutukset tapahtuisivat mahdollisimman aikaisin, jotta varasijalla olevat pääsevät mukaan tunneille.

✔Enkorassa on myynnissä kahdenlaisia tunteja: online-tunnit ja paikan päällä pidettävät. Online-tunneille mahtuvat kaikki halukkaat mukaan ja paikan päällä pidettäville 9 ensimmäistä (8 paritunnille). Voit myös maksaa online-tunnin kertamaksulla Bailan verkkosivuilta.

✔Bailassa pidettävien tuntien ilmoittautumisen yhteydessä saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeistukset, joiden huolellista noudattamista vaadimme tunneille tullessasi.

✔Paritunnit ovat toistaiseksi tarkoitettu vain pareille, jotka ovat toistensa kanssa tekemisissä tanssikoulun ulkopuolellakin. Tunneilla ei vaihdeta paria, vaan parit tanssivat koko ajan saman parin kanssa.

✔Suihkut ja saunat ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta toivomme, että niiden käyttö olisi minimaalista ja vaatteiden vaihto tapahtuisi kotona.

✔Tunnit kuvataan online-tunteina Zoomissa muille asiakkaille, jotta mahdollisimman moni pääsisi tanssimaan tunneille. Tämä on poikkeusjärjestely, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tulla mukaan tunneille! Jos et haluat olla kuvattavana, voit osallistua online-tunneille ja tanssia omasta olohuoneestasi.

✔Paikan päällä pidettäville tunneille ei saa missään nimessä tulla, jos olet ollut kipeä tai tunnet olosi kipeäksi tai oireiseksi. Toivomme kaikkien ehdottomasti noudattavan THL:n suosituksia koskien omaa hygieniaansa. Käsiä ei voi koskaan pestä liikaa!

✔Olemme lisänneet tilojemme siivouskertoja ja tällä tavoin pyrimme pitämään Bailan tilat mahdollisimman puhtaina koko ajan. Lisäksi meillä on asiakkaille käytössä useampi käsidesi.

✔Ensi viikon aikataulu on nyt julkaistu ja se on löydettävissä enkorasta ja Bailan sivuilta. Ilmoittautuminen tunneille kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta pääset mukaan tunneille!