Talven 2021 tanssimatka on täällä: Meksiko!

Lähde mukaan ikimuistoiselle tanssimatkalle yhdessä Baila Bailan kanssa! Tanssimatkat ovat loistava tapa viettää lomia, sillä niissä yhdistyy aurinko, ystävät, uudet tuttavuudet, tanssi ja iloinen ilmapiiri. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tullessasi matkalle, Baila Bailan opettajat vievät sinut tanssin maailmaan ja yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa löydät takuuvarmasti tanssin ilon. 

Baila Baila on järjestänyt aurinkoisia tanssimatkoja jo usean vuosikymmenen ajan. Tanssimatkojen kohde vaihtelee vuodenajasta riippuen, mutta kaikkien aikojen ikisuosikki aurinkoinen ja iloinen Kuuba on vakiokohde. Kuuban matkalla yhdistyy tanssi, aurinko, iloinen tunnelma ja rento lomailu. Lähteäksesi matkalle sinun ei tarvitse tuntea ketään Baila Bailasta tai olla asiakkaamme – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Lähde mukaan Baila Bailan tanssimatkalle Meksikoon San Miguelin ja Yasserin opastuksella joulukuussa 2021. Tanssin pyörteistä nautitaan Karibianmeren ranalla Cancunissa ja matkalla majoitutaan upeassa viiden tähden hotellissa Riu Palace Las Americasissa All Inclusivesta nauttien! Matkalle lähdetään lauantaina 11.12. ja matkan pituuden voit valita itse (7, 10 tai 14 päivää).

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään matkalle mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen sanmiguelverdecia@bailabaila.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja matkasta. ¡Bienvenidos a bailar en México!🤩

Tanssimatkalle ei tarvitsee aikaisempaa tanssikokemusta!

5 syytä lähteä tanssimatkalle

  1. Uudet tuttavuudet ja ystävät. 
  2. Tanssi tuo iloa ja energiaa lomamatkalle!
  3. Kulttuurin syvempi tutustuminen paikallisten kanssa. 
  4. Aurinkoa ja lämpöä!
  5. Kuubalaiset osaavat nauttia elämästä ja opettavat sen myös muille. 

¡Bienvenidos a bailar en México!