Ikimuistoinen tanssimatka odottaa!

Lähde mukaan ikimuistoiselle tanssimatkalle yhdessä Baila Bailan kanssa! Tanssimatkat ovat loistava tapa viettää lomia, sillä niissä yhdistyy aurinko, ystävät, uudet tuttavuudet, tanssi ja iloinen ilmapiiri. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tullessasi matkalle, Baila Bailan opettajat vievät sinut tanssin maailmaan ja yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa löydät takuuvarmasti tanssin ilon. 

TALVEN 2022 TANSSIMATKA ON TÄÄLLÄ: DOMINIKAANINEN TASAVALTA!

Lähde mukaan Baila Bailan tanssimatkalle Dominikaaniseen Tasavaltaan San Miguelin ja Carloksen opastuksella helmi-maaliskuussa 2022. Tanssin pyörteistä nautitaan Karibianmeren rannalla  ja matkalla majoitutaan upeassa viiden tähden hotellissa.

Matkalle on kaksi eri lähtöä ja kestoa, voit valita sinulle sopivimman:

28.2.- 12.3.2022 (12 päivää)

4.-11.3.2022 (7 päivää)

Matkalle mukaan lähtee Bailan huippuopettajat San Miguel ja Carlos. Carlos on matkalla mukana 7 päivää ja näin ollen sinun ei tarvitse matkustaa yksin lähtiessäsi viikon kestoiselle matkalle. 

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään matkalle mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen sanmiguelverdecia@bailabaila.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja matkasta. 

Koe hauska tanssimatka ja opi tanssimaan!

Baila Baila on järjestänyt aurinkoisia tanssimatkoja jo usean vuosikymmenen ajan. Tanssimatkojen kohde vaihtelee vuodenajasta riippuen, mutta kaikkien aikojen ikisuosikki aurinkoinen ja iloinen Kuuba on vakiokohde. Kuuban matkalla yhdistyy tanssi, aurinko, iloinen tunnelma ja rento lomailu. Matkoja tehdään myös muihin aurinkoisiin kohteisiin, kuten Dominikaaniseen Tasavaltaan, Meksikoon ja kesällä Etelä-Eurooppaan! 

Lähteäksesi matkalle sinun ei tarvitse tuntea ketään Baila Bailasta tai olla asiakkaamme – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita! Voit tutustua tuntitarjontaamme aikataulusta, tanssimatkalla tanssitaan viikkotunteja ja opetellaan salsan- ja bachatan saloja!

5 syytä lähteä tanssimatka lle

  1. Uudet tuttavuudet ja ystävät. 
  2. Tanssi tuo iloa ja energiaa lomamatkalle!
  3. Kulttuurin syvempi tutustuminen paikallisten kanssa. 
  4. Aurinkoa ja lämpöä!
  5. Kuubalaiset osaavat nauttia elämästä ja opettavat sen myös muille.

Tervetuloa mukaan aurinkoiseen Dominikaaniseen talvella 2022! Bienvenidos a bailar en Dominican!