Haluaisitko lähteä ikimuistoiselle tanssimatkalle aurinkoon?

Lähde mukaan ikimuistoiselle tanssimatkalle yhdessä Baila Bailan kanssa! Tanssimatkat ovat loistava tapa viettää lomia, sillä niissä yhdistyy aurinko, ystävät, uudet tuttavuudet, tanssi ja iloinen ilmapiiri. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tullessasi matkalle, Baila Bailan opettajat vievät sinut tanssin maailmaan ja yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa löydät takuuvarmasti tanssin ilon.

Baila Baila on järjestänyt aurinkoisia tanssimatkoja jo usean vuosikymmenen ajan. Tanssimatkojen kohde vaihtelee vuodenajasta riippuen, mutta kaikkien aikoijen ikisuosikki aurinkoinen ja iloinen Kuuba on vakiokohde. Kuuban matkalla yhdistyy tanssi, aurinko, iloinen tunnelma ja rento lomailu. Lähteäksesi matkalle sinun ei tarvitse tuntea ketään Baila Bailasta tai olla asiakkaamme – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tanssimatkalle ei tarvitsee aikaisempaa tanssikokemusta!

Oletko kiinnostunut kuubalaisesta kulttuurista ja haluat kokea sen aidon salsan kautta? Tanssimatkoille sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, vaan matkojen tanssitunnit räätälöidään asiakkaiden osaamisen kautta. Jokaisen matkan tanssituntien sisältö vaihtelee matkan tarkoituksen mukaan. Kuubassa jokainen asiakas saa itselleen oman tanssiopettajan ja tuntien taso näin ollen menee asiakkaan tanssitason mukaan. Viikon tai kahden aikana oppii takuuvarmasti kuubalaisen salsan perusteet ja pääsee hiomaan omia tanssitaitojaan paikallisilla tanssiklubeilla!

5 syytä lähteä tanssimatkalle 

Uudet tuttavuudet ja ystävät.
Tanssi tuo iloa ja energiaa lomamatkalle!
Kulttuurin syvempi tutustuminen paikallisten kanssa.
Aurinkoa ja lämpöä!
Kuubalaiset osaavat nauttia elämästä ja opettavat sen myös muille.

Tanssimatkoja muihin kohteisiin

Baila Bailan matkat eivät rajaudu vain Kuubaan, vaan järjestämme myös tanssimatkoja muualle päin maailmaa. Suosittuja kesäkohteita ovat olleet Espanja ja Kroatia, mutta talvella on tanssimatkailtu myös esimerkiksi Meksikoon! Tulevat matkat päivitämme tänne sivulle, kun niiden aika taas on. Baila Bailalla on myös tapana viedä asiakkaitaan eri tanssifestareille, joita järjestetään eri puolilla Eurooppaa kesäisin. Festareilla tanssitaan loistavien tähtiopettajien kanssa ja juhlitaan iltaisin tanssibileissä muiden tanssivieraiden kanssa. Festarit ovat loistava tapa kehittää tanssitaitojaan ammattilaisten opastuksella!

LÄHDE MUKAAN TANSSIMATKALLE DUBAIHIN MARRASKUUSSA 4.-12.11.!
Lähde pakoon pimeyttä ja kylmyyttä ja lähde San Miguelin johdolla lämpöön ja aurinkoon! Luvassa paljon tanssia, bileitä, kulttuuria, vapaata tanssia ja aurinkoista keliä. Lisätietoja ➡️ sanmiguel@bailabaila.fi