Osallistu syyskauden suljettuihin ryhmiin ja kehitä sekä haasta itseäsi tanssijana Bailan super opettajien johdolla. Alta löydät tarkemman infon syyskauden 2021 suljetuista ryhmistä, joihin voi nyt jo ilmoittautua suoraan verkkokauppa mindbodyn kautta voimassa olevalla tanssikortilla tai jos sinulla ei vielä ole voimassa olevaa korttia voit ilmoittautua sähköpostitse mukaan. Baila Baila Weekendissä sinulla on mahdollisuus kokeilla Pinjan ja Maileviksen suljettuja ryhmiä -50% hintaan. Syyskauden ensimmäisellä tanssiviikolla (30.8.- ) voit kokeilla Carloksen ja Josen suljettuja ryhmiä -50% ennen syyskauden sitoutumista. 

SYYSKAUDEN SULJETUT RYHMÄT: 

Maanantaisin kello 20:00 SALSA LADIES STYLE (keskitaso) / Mailevis 

Keskiviikkoisin kello 19:00 SALSA LADIES STYLE (jatkotaso) / Mailevis

Torstaisin kello 20:00 BACHATA LADIES STYLE (keskitaso) / Pinja

Torstaisin kello 20:00 RUEDA (keskitaso) / Carlos

Lauantaisin kello 14:00 REGGAETON (keskitaso) / Jose 

Katso koko syyskauden huikea aikataulu täältä.

SYYSKAUDEN SULJETUT RYHMÄT: maksetaan kerralla ostamalla tanssikortti, jäsenmaksulla tai lukukausi maksulla. Tanssikortista veloitetaan kerralla kaikki kauden kerrat ja tanssikortti asiakkaalla on mahdollisuus korvata max. 2x muilla tanssitunneilla ilman lääkärintodistusta. Korvauskerroista on ilmoitettava ennakkoon. Suljetut ryhmät pitävät sisällään esityksen ja videokuvauksen, mutta näihin ei ole pakko osallistua. Videokuvaukset toteuttaa Bailan oma huippukuvaaja Delvis Yero ja vanhoja esityksiä löydät sosiaalisen median kanavistamme. Kaikki extratreenit (jos järjestetään yhdessä opettajan kanssa tanssitunteina) maksavat erikseen, myös ennen esityksiä. Syyskausi on jaettu ryhmien osalta kahteen kauteen ja voit sitoutua joko molempiin tai vain toiseen. Ensimmäinen kausi kestää 30.8.-11.10. (vkot 35-41) ja mahdolliset esitykset lokakuun alussa Cuban Weekend -bileissä. Toinen kausi 18.10.-6.12. (vkot 42-49) ja mahdolliset esitykset Baila Baila B-Day Weekendissä sekä Bailan Latin Xmas -bileissä. 

Jos sinulla on mitään kysymyksiä syyskauden suljetuista ryhmistä vastaamme niihin mielellämme, voit myös kysyä ryhmistä suoraan opettajilta ja myös he auttavat mielellään!