Tervetuloa aloittamaan aurinkoiset salsatunnit Suomen suurimpaan salsakouluun!

Tanssikoulu Baila Baila tarjoaa salsatunnit Helsinki Kampissa viikon jokaisena päivänä, aivan aloittelijoista jatkotasolle asti. Tutustu kevätkauden 2022 aikatauluun tästä ja ilmoittaudu mukaan tunneille helposti ja nopeasti verkkokaupastamme tai s-postitse baila@bailabaila.fiEnsimmäinen salsatuntisi on aina puoleen hintaan!

Baila Baila tarjoaa Suomen suurimman tuntivalikoiman kuubalaista salsaa

Baila Baila on Euroopan ensimmäisia salsakouluja ja tarjoaa edelleen Suomen laajimman salsatunnit valikoiman yli kymmenen kuubalaisen tanssiopettajan voimin. Bailassa tanssitaan nimenomaisesti kuubalaista salsaa, joka on valtavirta tanssi Suomessa.

Salsatanssi edustaa sekoitusta latinalaisista musiikkityyleistä, mutta sen alkuperä ja pääosa on kuubalainen tanssimusiikki. Salsan juuret ovat itä-Kuubasta (Santiago de Cubasta), jossa tanssittiin afrokuubalaisia tansseja ja yhdistettiin espanjalaisia ja afrokuubalaisia musiikin elementtejä ja rytmejä, joista syntyi salsamusiikin alku. Salsaa voidaankin kutsua afrikkalaisten ja eurooppalaisten tanssi- ja musiikkikulttuurin kohtauspisteeksi. Tanssilaji voidaan jakaa pääpiirteittäin kahteen eri tyylisuuntaan nykypäivänä: kuubalaiseen ‘’Casino’’ salsaan ja Crossbody-style salsaan, jotka poikkeavat niin musiikiltaan kuin liikkumiseltaan ja kuvioiltaan toisistaan.

Suomeen kuubalainen salsa virtasi 1900-luvun loppupuolella ja on edelleen suositumpi salsan muoto niin salsatunneille kuin bileissäkin. Kuubalaisessa salsatanssissa korostuu musiikin rytmikkyys, iloisuus ja kuubalaisen kulttuurin huolettomuus. Tanssiessa salsaa tärkeää onkin nauttia musiikin rytmistä, energiasta ja ilosta. Salsa on erinomainen ja mukaansatempaava seuratanssi, jota tanssitaan laajasti eri puolilla maailmaa yökerhoissa ja erilaisissa tanssitapahtumissa, niin soolona kuin paritanssina.

Suomen salsayhteisö on nykypäivänä erittäin aktiivinen ja erilaisia salsakouluja ja salsatapahtumia järjestetään ympäri Suomea jatkuvasti! Kiinnostaako salsatunnit jo? 😉 

Aloita aurinkoiset salsatunnit vaikka heti

Bailassa voit aloittaa tanssiharrastuksen koska vain, myös kesken kauden. Ilmoittautuminen tapahtuu helposti verkkokaupasta tai s-postitse baila@bailabaila.fi, kerro vain mille tunnille haluat tulla ja me varaamme sen sinulle! Alkeistunneille ei tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, eikä paritunneille omaa tanssiparia. Salsatunnit sopivat loistavasti kaiken ikäisille ja kuntoisille tanssijoille. Tärkeintä on, että tunnilta lähtee iloisin mielin ja tulee takaisin uuden aurinkoisen salsaharrastuksen pariin!

Tutustu Bailan kevätkauden tanssituntitarjontaan, aikataulusta löytyy aivan perinteisiä soolo salsatunteja, parisalsatunteja, urban salsaa, salsa ladies stylingin tunteja, parisalsa con rumbaa kuubalaisittain ja paljon muuta aivan aloittelijoista jatkotasolle asti.

Viisi syytä aloittaa salsatunnit (jo heti huomenna):

  1. Tanssi nostattaa tutkitusti mielialaa ja kuubalainen salsa on iloista sekä mukaansatempaavaa!
  2. Salsatunnit nostattavat kuntoasi, melkein huomaamattasi.
  3. Aurinkoinen tanssiyhteisö ja uudet ystävät!
  4. Tanssibileet ja mahdollisuus salsata ympäri maailmaa!
  5. Uusi aurinkoinen harrastus, ja sen mukana tulevat uudet mahdollisuudet!

Tervetuloa mukaan nauttimaan Baila Bailan iloisesta tunnelmasta, meille kaikki ovat aina lämpimästi tervetulleita ja takaamme roppakaupalla aurinkoa arkeen!