Osallistu ja opi salsatanssi kesäkuun 2021 alkeiskursseilla!

Tervetuloa tanssimaan Suomen suurimman salsakoulun super suosituille salsatanssin alkeistunneille kesäkuun ajan kurssimuotoisesti! Alkeistunneilla aloitetaan aivan alusta eikä aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta vaadita ja tanssi harrastuksena sopii kaiken ikäisille. Näillä kesäkuun mittaisilla kursseilla harjoitellaan kuubalaisen salsan perusaskeleet, perusote, rytmi sekä helppoja peruskuvioita. Voit tanssia salsatanssia joko yksin SALSA KURSSILLA tai ilmoittautua PARISALSA KURSSILLE mukaan! Paritunnille ei tarvitse omaa tanssiparia, sillä paria vaihdetaan koko ajan. Parinvaihto ei kuitenkaan ole pakollista ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä paritunnilla kanssatanssijaa kunnioittaen.

Ilmoittaudu: valitsemalla COURSES ja maksamalla haluamasi kurssi!

Mitä? Baila Bailan salsatanssi alkeiskurssit! 

Missä? Tanssikoulu Baila Bailassa, Eerikinkatu 27:ssa Kampissa!

Hinta? 1 tiistain kurssi (4t) 65€ & sunnuntain kurssi (3t) 45€ tai 2 erillistä kurssia 99€. Jos sinulla on Baila Bailan jäsenkortti tai kesän anytime, voit ilmoittautua mukaan näillä – tee kuitenkin kurssi-ilmoittautuminen baila@bailabaila.fi

Miksi? Tanssi tuo aurinkoa, iloa ja energiaa kesäkuun iltoihin – melkein kuin olisi Kuuban auringon alla!☀️

Joko ilmoittauduit? Klikkaa mukaan tästä! (Ilmoittaudu: valitsemalla ENROLLMENTS ja maksamalla haluamasi kurssi!)

Aurinkoiset karibialaiset rytmit sopivat kaikille!

Tanssilajina aurinkoinen ja energinen kuubalainen salsatanssi sopivat aivan kaikille – iästä, kiinnostuksen kohteista tai liikuntaustasta riippumatta. Iloiset ja aurinkoiset karibian rytmit tuovat takuuvarmasti lisäenergiaa kesäpäiviin ja vievät sinut etelän lämpöön hetkellisesti! Baila Bailan alkeistunnit ovat helposti lähestyttäviä ja mukaansatempaavia, ei siis tarvitse miettiä, osaatko rytmin tai tanssin perusteet, koska kaikki aloittavat nollasta!

Ilmoittaudu mukaan salsatanssin alkeiskursseilla ja saa aurinkoa arkeen!

Aikataulu 1.-20.6.2021 (valitse yksi tai kaksi kurssia): 

SALSA ALKEET – tiistaisin kello 17:00 / Carlos Correa 

PARISALSA ALKEET – tiistaisin kello 18:00 / Carlos Correa

PARISALSA ALKEET – sunnuntaisin kello 12:00 / San Miguel

Salsatanssi läpi kuuman kesä!

Alkeiskurssit kestävät neljän tunnin verran kesäkuussa, mutta tanssin ei onneksi tarvitse loppua, vaan harjoittelua voi jatkaa koko kesän Baila Bailan kesäaikataulun mukaisesti. Kaikki keltaiset tunnit ovat alkeistunteja ja ne ovat niin sanottuja ‘’drop in’’ tunteja eli mukaan voi tulla koska vain ilman kurssimuotoista ilmoittautumista! Tällöin tunnit maksetaan erikseen kertamaksuina tai erillisillä tanssikorteilla. Kun on osallistunut kesäkuun salsatanssi alkeiskurssille, voi hyvin hypätä mukaan myös muille keltaisen tason salsatunneille ja tulla mukaan tanssimaan myös muitakin tanssilajeja!

Seuraa meitä somessa ja fiilistele tulevia salsatanssi -alkeiskursseja ja aurinkoisia rytmejä Baila Bailan tuntivideoilta – me takaamme aurinkoisen ja iloisen tunnelman koulullamme, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Baila Baila facebookissa.

Baila Baila instagramissa: @tanssikoulubailabaila

Baila Baila Dance School sovellus App storessa: Dance School Baila Baila

*Baila Baila pidättää oikeudet kurssia koskeviin muutoksiin, jos esimerkiksi osallistujamäärä ei täyty tai kurssin opettaja vaihtuu.

Ilmoittaudu mukaan ja tule nauttimaan salsatanssin rytmeistä kesäkuussa 2021!
¡Bienvenidos a bailar!