Tervetuloa oppimaan salsan alkeet ja bachatan alkeet Baila Bailan super suosituille tanssikursseille heinäkuussa 2021!

Varaa alkeistason tanssikurssit heinäkuuhun 2021 ja aloita uusi ihana tanssiharrastus! Salsa alkeet ja bachata alkeet opitaan Baila Bailassa ja tanssikurssit sopivat harrastuksena kaiken ikäisille ja kuntoisille. Alkeiskursseilla ei aikaisempaa tanssi- tai liikuntakokemusta vaadita, vaan salsan alkeet ja bachatan alkeet opitaan aivan alusta ja tanssikurssit etenevät viikko viikolta eteenpäin. Mukaansatempaavat karibialaiset rytmit tuovat energiaa ja aurinkoa arkeen sekä vievät aurinkomatkan tunnelmiin aivan Helsingin keskustassa. Varaa oma tanssikurssi -paikkasi heinäkuun alkeiskursseilta ja tule oppimaan salsan ja / tai bachatan alkeet Baila Bailaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN VERKKOKAUPASTA – KURSSIT ja valitse oma kurssisi!

MAANANTAIN TANSSIKURSSIT: (päivämäärät: 5.7., 12.7., 19.7. ja 26.7.)

KLO 17:00 SALSA ALKEET

KLO 18:00 PARISALSA ALKEET

KLO 19:00 PARIBACHATA ALKEET

*Paritunneille ei tarvitsee omaa tanssiparia, vaan paria vaihdetaan jatkuvasti. Mukaan voi tulla aina oman tanssiparin kanssa.

1x kurssi: 65€

Opettaja: San Miguel Verdecia

Maksuvälineeksi käy kaikki Baila Bailan tanssikortit. Kertakortilta veloitamme kaikki kurssin kerrat kerralla.

TORSTAIN TANSSIKURSSIT: (päivämäärät: 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7.)

KLO 18:00 SALSA ALKEET

KLO 19:00 PARISALSA ALKEET

*Paritunneille ei tarvitsee omaa tanssiparia, vaan paria vaihdetaan jatkuvasti. Mukaan voi tulla aina oman tanssiparin kanssa.

1x kurssi: 80€

Opettaja: Carlos Correa

Ilmoittaudu: verkkokauppa –> kurssit tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla baila@bailabaila.fi. Maksuvälineeksi käy kaikki Liikuntaedut, mutta tällöin maksu maksetaan vasta kassalla.

Tutustu Tanssikoulu Baila Bailan kesäohjelmistoon ja tanssi koko kesä kanssamme niin tanssikurssit kuin normaalien viikkotuntien ja ulkotanssituntien muodossa. Katso sosiaalisesta mediastamme Baila Bailan tanssitunnelmia ja tule mukaan aina aurinkoiseen kouluumme!

TERVETULOA NAUTTIMAAN SALSAN ALKEET JA BACHATAN TANSSIKURSSIT BAILA BAILAAN! BIENVENIDOS A BAILAR!