Oletko joskus haaveillut aloittavasi sensuellin keinuvan bachata tanssin? Tule kokemaan bachatan tunnelma ja fiilis Tanssikoulu Baila Bailaan! Voit aloittaa tanssiharrastuksen koska tahansa ja ensimmäinen bachata tanssi kokeilutuntisi vain 8€ / tunti! 

ILMOITTAUDU ENSIMMÄISELLE BACHATATUNNILLESI baila@bailabaila.fi

Mitä on bachata tanssi?

Bachata tanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta ja vuosien aikana siitä on kehittynyt erittäin suosittu sosiaalisen tanssin muoto ympäri maailmaa, niin kuin myös Suomea. Bachataa tanssiessa soi keinuva ja romanttinen bachata musiikki, joka antaa rytmin ja tunnelman tanssiin. Bachata on latinalaisen tanssi, missä korostuu romantiikka ja sensueellisuus. Bachata on myös kahdeksanjakoinen tanssi, ja siinä yhdistellään erilaisia kuvioita ja vartalon liikeratoja askeleihin. 

Bachata on nykypäivänä kehittynyt ja jakautunut useampaan eri tyylisuuntaan. Bachataa voidaan tanssia eri tyylisuunnilla, kuten sensual bachata, dominikaaninen tyyli ja fusion bachataa. Näissä bachata tanssin eri muodoissa vaihtelevat musiikki, askelkuviot, vartalonkäyttö, mutta rytmi ja perusteet pysyvät kuitenkin aina samana! 

Lue lisää bachatasta Bailan bachata tuntikuvauksista ja katso bachatan eri tyylien esittelyvideo Youtubesta

Mitä eri bachata tanssin tyylimuotoja Baila Bailassa tanssitaan?

Baila Baila tarjoaa bachataa useampana päivänä viikossa useamman eri opettajan voimin. Meillä voit tanssia bachata tanssia niin paribachatana kanssa kuin myös yksin soolona. Jokaisella Baila Bailan opettajalla on hieman oma tyyli tanssia bachataa ja esimerkiksi Yasserin bachatatunneilla sekoitetaan bachata fusionia perinteisempään bachataan, kun taas ihanan Pinjan tunneilla tanssitaan enemmän suosittua sensual bachataa. Kokeile kaikkia bachatatuntejamme ja löydä oma suosikkisi! 

Tsekkaa aikataulu ja tuntikuvaukset ja valitse sinun aikatauluusi sopivimmat tunnit. Sunnuntait ovat Bailassa aina bachatapäiviä, kun Pinja opettaa bachataa peräti neljä tuntia putkeen! 

Miten aloittaa bachata tanssi Helsingissä? 

Aloita bachata Tanssikoulu Baila Bailassa helposti ja nopeasti laittamalla s-postia baila@bailabaila.fi tai klikkaa itsesi tunneillemme verkkokaupastamme. Alkeistunneille voi tulla mukaan koska tahansa, eikä paribachata tunneille tarvitse omaa tanssiparia! Näin ollen voit koska tahansa tulla tanssimaan mukaansatempaavaa bachata tanssia. 

Tavallisten viikkotuntien Helsinki ja Baila Baila tarjoaa paljon muutakin bachatassa. Bailan kevät- ja syyskausilla järjestetään kuukausittain erilaisia tanssibileitä, joissa soi sekä bachata että salsa. Lisäksi aina sunnuntai-iltaisin järjestämme aloittelijoille suunnatun tanssi-iltaman, jossa sinulla on mahdollisuus harjoitella jo opittuja bachata tanssin kuvioita rennossa yhteisössä. 

Virittäydy bachata tanssin tunnelmaan kuuntelemalla seuraavat kappaleet:

Bailando Bachata – Lirow 

Tü – Dustin Richie 

Y Ahora – Dani J

Besos a Escondidas – Grupo Extra 

Katso myös tunnelmia Bailan bachatatunneilta sosiaalisen median kanaviltamme (facebook ja instagram) ja liity mukaan tunneillemme

ENSIMMÄINEN BACHATA TANSSI TUNTISI *PUOLEEN HINTAAN! 

BIENVENIDOS! TERVETULOA! WELCOME TO DANCE WITH US! 

*Tarjous edellyttää, että et ole aiemmin käynyt tunneillamme tai tapahtumissamme.