Energinen ja mukaansatempaava reggaeton tanssi sopii aivan kaikille!

Tervetuloa tanssimaan reggaeton tanssia Baila Bailaan! Aikataulustamme löytyy yli 15 viikkotuntia vain reggaetonia, aivan alkeista jatkotasolle asti. Alkeistunneille et tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hauska ja energinen uusi tanssiharrastus!

TUTUSTU AIKATAULUUN

Mitä on reggaeton tanssi?

Reggaeton on tanssimusiikin muoto, joka tuli suosituksi 1990-luvun lopussa Latinalaisen Amerikan nuorten keskuudessa. Reggaeton syntyi Panamassa nimellä reggae el Espanol ja on levinnyt vuosien saatossa Latinalaisen Amerikan ulkopuolelle Eurooppaan, ollakseen yksi tämän hetken suosituimpia yökerhotansseja niin latinalaisessa Amerikassa kuin myös Suomessa. Kuuntele kuumimmat reggaeton kappaleet ja fiilistele reggaeton tanssia jo ennen tunteja! 

Reggaeton tanssi on saanut vaikutteita erilaisista latinalaisista tansseista ja se onkin yhdistelmä monia eri tanssilajeja, kuten dancehallia, hip & hopia ja afrotansseja sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisiä tanssityylejä. Baila Bailassa jokainen opettaja opettaa reggaetonia hieman omalla tyylillään ja kaikkien opettajien tunteja kannattaakin kokeilla!

Reggaetonissa kunto nousee huomaamattakin – kokeile vaikka itse!

Vauhdikkaissa reggaetonliikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, erityisesti lantiota ja ylävartaloa. Reggaeton onkin loistava liikuntamuoto, joka kohottaa kuntoa sekä nostattaa sykkeet kattoon. Reggaeton tanssi poikkeaa tempoltaan salsasta tai bachatasta, sillä se on nopeampaa ja musiikki erittäin energistä. Tämän vuoksi reggaeton on loistava tapa kohottaa kuntoa, samanaikaisesti fiilistellen rentoa ja energistä tanssimusiikkia.

Reggaeton tanssitunnit Baila Bailassa

Reggaeton tanssia voit tanssia Helsingissä, Baila Bailassa, useampana päivänä viikossa huippu opettajiemme ohjauksessa! Reggaetonia löytyy alkeistanssijoille sekä pitkän linjan tanssijoille. Alkeistunnit alkavat rauhallisesta harjoittelusta ja tarkoituksena on oppia vartalonkäyttö oikeaoppisesti yhdistettynä musiikin oikeaan rytmiin ja lantion käyttöön. Reggaeton tanssi tanssitaan soolona ja tunnit voi aloittaa, koska tahansa, silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Perinteisen reggaeton tanssin lisäksi Baila Bailan tuntivalikoimasta löytyy naisille suunnattua sexy reggaetonia, ladies reggaetonia sekä uutuutena twerkggaetonia. Kaikki kolme edellä mainittua ovat aivan alkeistunteja, joissa harjoitellaan reggaeton tanssia maustettuna naisten tyylittelyllä. Reggaeton tanssitunnit ovat myös monien polttaritanssituntien suosituin laji! 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Rohkeasti mukaan kokeilemaan tätä Latinalaisen Amerikan suosituinta tanssityyliä! ¡Bienvenidos a bailar!