Aloita reggaeton tanssi Helsingissä ja opi tämä Latinalaisen Amerikan suosituin tanssityyli Bailan tunneilta! Tule mukaan reggaeton tanssin tunneille silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hauska ja energinen tanssiharrastus!

UUSI ASIAKAS ILMOITTAUDU *-50% KOKEILUTUNNILLE SÄHKÖPOSTITSE baila@bailabaila.fi

AIKATAULU
Mitä on reggaeton tanssi?
Reggaeton on tanssimusiikin muoto, joka tuli suosituksi 1990-luvun lopussa Latinalaisen Amerikan nuorten keskuudessa. Reggaeton syntyi Panamassa nimellä reggae el Espanol ja on levinnyt vuosien saatossa Latinalaisen Amerikan ulkopuolelle Eurooppaan, ollakseen yksi tämän hetken suosituimpia yökerhotansseja niin latinalaisessa Amerikassa kuin myös Suomessa. Kuuntele kuumimmat reggaeton kappaleet ja fiilistele reggaeton tanssia jo ennen tunteja!

Reggaeton tanssi on saanut vaikutteita erilaisista latinalaisista tansseista ja se onkin yhdistelmä monia eri tanssilajeja, kuten dancehallia, hip & hopia ja afrotansseja sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisiä tanssityylejä.

Reggaetonissa kunto nousee huomaamattakin – kokeile vaikka itse!
Vauhdikkaissa reggaetonliikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, erityisesti lantiota ja ylävartaloa. Reggaeton onkin loistava liikuntamuoto, joka kohottaa kuntoa sekä nostattaa sykkeet kattoon. Reggaeton tanssi poikkeaa tempoltaan salsasta tai bachatasta, sillä se on nopeampaa ja musiikki erittäin energistä. Tämän vuoksi reggaeton on loistava tapa kohottaa kuntoa, samanaikaisesti fiilistellen rentoa ja energistä tanssimusiikkia.

Reggaeton tanssitunnit Baila Bailassa – AIKATAULU
Reggaeton tanssia voit tanssia Helsingissä, Baila Bailassa, useampana päivänä viikossa huippu opettajiemme ohjauksessa! Reggaetonia löytyy alkeistanssijoille sekä pitkän linjan tanssijoille. Alkeistunnit alkavat rauhallisesta harjoittelusta ja tarkoituksena on oppia vartalonkäyttö oikeaoppisesti yhdistettynä musiikin oikeaan rytmiin ja lantion käyttöön. Reggaeton tanssi tanssitaan soolona ja tunnit voi aloittaa, koska tahansa, silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Katso Bailan oppilaiden tyylinäyte reggaeton tunnilta ja ilmoittaudu itse mukaan!

Miksi juuri sinun kannattaa kokeilla rohkeasti reggaetonia?

Reggaeton tanssi nostattaa kuntoa hyvän musiikin tahtiin!
Opit kuumimmat tanssiliikkeet!
Löydät iloisen ja ihanan tanssiyhteisön ja uusia ystäviä reggaeton tunneilta!
Reggaeton on takuuvarmasti yksi tämän hetken kuumimpia tansseja, joten miksi ei?!

BIENVENIDOS A BAILAIR! TERVETULOA TANSSIMAAN BAILA BAILAAN!

UUSI ASIAKAS ILMOITTAUDU *-50% KOKEILUTUNNILLE SÄHKÖPOSTITSE baila@bailabaila.fi

*Tarjous edellyttää, että et ole aikaisemmin ollut Baila Bailan tanssitunneilla, etkä ole rekisteröitynyt asiakas.