Project Description

Kuubalainen Yanaisy on ammattitanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän on karismaattinen, rauhallinen ja positiivinen persoona, jolla on aina hymy kasvoillaan. Yanaisy aloitti tanssimisen jo 3-vuotiaana Havannan kulttuuritalolla lapsiryhmässä nimeltään Los Girasoles, mistä lähtien tanssi on kuulunut vahvasti hänen elämäänsä ja vienyt häntä myös useisiin eri maihin.

Yanaisy opiskeli menestyksekkäästi balettia kahdeksan vuotta ja vuonna 2002 hän aloitti tanssin opiskelun ja valmistui tanssijaksi vuonna 2005. Yanaisy on ollut osana useassa tanssiryhmässä ja tehnyt yhteistyötä muiden taiteellisten projektien kanssa. Hän on lisäksi esiintynyt maan kuuluisimmissa teattereissa, kuten Carlos Marx, Mella, Lazaro Peña Gran Teatro de La Habana, Teatro Nacional de Cuba jne. Hän on ollut myös yhden Kuuban suosituimman orkesterin, Maikel Blanco y su salsa mayor, tanssija.

Yanaisyn pitkä historia ammattitanssijana, tanssinopettajana ja koreografina näkyy ja on läsnä hänen taidokkaassa opetuksessa. Hänen tarkka pedagoginen opetustyylinsä takaa kuubalaisten tanssien tekniikan opettelun ja oikean tanssityylin löytämisen!