Polttari tanssitunti – tilaa meiltä!

Iloisella lattaritanssitunnilla energiaa ja iloa polttaripäivään! Tanssitunti sopii kaikille osallistujille – aiempaa tanssikokemusta ei vaadita ja räätälöimme tunnin juuri teidän ryhmän mukaisesti. Tilaa energinen ja ennen kaikkea hauska tanssitunti ikimuistoiseen polttaripäivään Baila Bailasta. Voit valita minkä tahansa tanssitunnin tuntivalikoimastamme ja takaamme hauskan polttari tanssitunnin ryhmällenne!

VARAA POLTTARI TANSSITUNTI JA KYSY LISÄÄ

baila@bailabaila.fi

tai tekstiviestillä: 0415337383

Tuntivalikoimastamme löytyy muun muassa rytmikästä ja aurinkoista kuubalaista salsaa, tunnelmallista bachataa, energistä ja hauskaa latino mixiä, reggaetonia ja boombataa tai vaihtoehtoisesti voimme räätälöidä esimerkiksi sexy reggaeton tunnin juuri teidän ryhmällenne! Voit katsoa videoita tunneistamme sosiaalisesta mediastamme ja saada esimakua minkälaisia tunteja voimme järjestää teidän polttareita varten!

Polttari tanssitunti voidaan tanssia juuri toivedenne mukaisesti ja tunteja järjestetään rennosta ja helposta alkeistason salsatunnista, haastavampaan reggaeton hip & hop tuntiin tai mitä tahansa siitä välistä. Polttari tanssitunti voidaan myös aina järjestää ulkona viereisessä puistossa (Lastenlehdonpuisto), jos sää sen sallii. Kysy lisää polttari tanssitunnista: baila@bailabaila.fi ja me takaamme hauskan ja ikimuistoisen polttaripäivän!

Polttari tanssitunti hinnoitellaan ryhmän koon mukaisesti:

3-10 henkilöä 150€
11-15 henkilöä 185€
16-20 henkilöä 200€
21-30 henkilöä 250€

Yksityistunnit ovat 50 minuutin mittaisia.

Tanssikoulu Baila Baila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa, Kampissa. (Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki). Voimme myös tulla pitämään polttarit myös haluamaanne paikkaan, mutta tällöin hinnasta ja mahdollisista lisäkustannuksista sovitaan erikseen. Paikan päällä käytössänne on suihkut ja pukuhuoneet. HUOM! Kesän 2022 polttareissa on enää vain pari viikonloppua vapaana touko-heinäkuu ja toukokuu on suhteellisen täynnä. 

Toteutamme polttaritunteja myös mahdollisuuksien mukaan pienellä varoitusajalla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ikimuistoinen polttaritunti jo tänään!

Baila Baila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Kampissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

Ota yhteyttä ja varaa tunti baila@bailabaila.fi