Normaalin viikkotoiminnan ollessa tauolla aluehallintoviranomaisten määräysten mukaisesti tanssimme pienryhmissä maksimissaan 10 asiakkaan ryhmissä. Pienryhmätunteja jatketaan niin kauan, kun on tarpeen. Tanssitunnit toteutetaan turvallisesti isossa salissa, jossa on tilaa kaikille ja tunneilla noudatetaan avin määräyksiä. Bailan huippu opettajat pyrkivät takaamaan aurinkoisen tunnelman ja laadukkaat tunnit, vaikka olosuhteet ovat hankalat ja ryhmäkoko normaalimpia pienmpi. Lue alta osallistumisohjeet ja tule jatkamaan tansseja paikan päälle tai uudistuneilla online-tunneillamme! 

Tanssituntien osallistumisohjeet

➡️ Ilmoittaudu ennakkoon mindbodyn kautta tunneille. Maksuvälineeksi ei käy tauolla olevat tanssikortit. Lue lisää tauolla olevista korteista täältä.

Special Classes hinnasto: 

1 tunti – 15€

5 tuntia – 65€

10 tuntia – 120€

➡️ Paritunneille vain oman parin kanssa – käytössä ei ole parinvaihtoa normaaliin tapaan, ilmoittautukaa samanaikaisesti! Ota käyttöösi Baila Bailan tanssiparinhaku facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/286301556093386/- ja etsi sieltä itsellesi kätevästi tanssipari tunneille. 

➡️ Katso aikataulu verkkosivujen mindbodyn kautta tai Baila Baila sovelluksella ja ilmoittaudu mukaan!

➡️ Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnit 8 tuntia ennen tunnin alkua, jos emme saa vaadittavaa osallistujamäärää kasaan tunnille. Jos tunti peruutetaan tuntimaksu siirtyy saldoon ja se jää käytettäväksi toiselle tunnille tulevaisuuteen! Asiakas voi peruuttaa tunnin 12 tuntia ennen tunnin alkua, jolloin tunti siirtyy automaattisesti saldoon ja seuraavaksi kerraksi käytettäväksi. 

✅ Tanssitunneille tullaan vain terveenä. Kasvomaskia on käytettävä paikan päällä yleisissä tiloissa ja tunneille siirtyessä sekä paritunnilla, kunnioittaen tanssipariasi. Huomautamme kasvomaskista, jos sinulla ei ole sitä päällä. 

✅ Tulethan paikalle vasta juuri ennen tanssituntien alkua ja vältät pukuhuoneiden käyttöä mahdollisuuksien mukaan. Voit ottaa ulkovaatteet tanssitunnille mukaan. 

➡️ Suurin osa pienryhmätunneista kuvataan live streamina online-tunneiksi ja online-tunnit näytetään mindbodyn kautta uudistuneina! Tsekkaa online tanssituntien ohjeet täältä ja tanssi omassa olohuoneessasi Bailan opettajien johdolla.  

Kiitos kaikille asiakkaille tuesta ja ymmärryksestä! Tanssit jatkuvat, vaikka pieni tauko normaaliin toimintaan on taas!💃🏽