TANSSIKORTIT, JÄSENYYS & LUKUKAUSI

Tästä tiedotteesta löydät päivitetyn tiedon koskien Bailan tanssikortteja!

Lähetämme lisäksi kaikille jäsenille ja lukukauden ostaneille erikseen sähköpostin, koskien heidän korttejaan!

Suljimme Bailan 17.3., jolloin laitoimme kaikki tanssikortit tauolle automaattisesti. Tällä tavoin kaikki kortit aktivoiduttuaan jatkuvat sen mukaan, miten aikaa oli jäljellä ennen sulkemista. Aktivoimme kaikki kortit takaisin toimintaan 1.6. alkaen, jolloin aloitamme kesäkauden! Aikataulun kesäkuukausille julkaisemme mahdollisimman pian.

Jos haluat ottaa korttisi käyttöön esimerkiksi online-tunneille ennen 1.6., tapahtuu se laittamalla meille sähköpostia ja aktivoimme korttisi manuaalisesti käyttöön. Tällöin korttisi on käytettävissä normaaliin tapaan ja ilmoittautuminen tapahtuu enkorasta.

Tässä vielä tiivistetysti ohjeet eri korteille:

Tanssikortit: Jäljelle jäänyt aika (ennen 17.3.) lähtee kulumaan 1.6. alkaen. Aktivoimme kaikki kortit tällöin automaattisesti, näin ollen voit ilmoittautua ja käydä tunneilla normaalisti kesäkuukausina vanhalla kortillasi ja käyttämättömillä kerroilla.

Jäsenyys: Jäsenet voivat valita, haluavatko aktivoida jäsenyyden kesäkuukausille. Aktivointi tapahtuu automaattisesti syyskauden alettua viimeistään 1.9., jolloin lähetämme jäsenmaksut asiakkaille normaalisti. Tarkemmin aiheesta tiedotamme jäseniä sähköpostitse!

Lukukausi: Kevätlukukauden 2020 ostaneet voivat siirtää lukukautensa jäljelle jääneet kuukaudet kesäkuukausille tai syksylle. Tarkemmin aiheesta tiedotamme lukukauden ostaneita sähköpostitse!

OSTA NYT TANSSIKORTTI ALENNUSHINTAAN!

Kaikki Baila Bailan tanssikortit -20% sen hetkisestä hinnasta! Eri pituiset kortit voi ostaa tulevaisuuteen tai heti käytettävissä. Voit liittää esimerkiksi 5 viikon voimassaoloajan alkavaksi, kun edellinen voimassaoloaika päättyy! Tanssikortin aika on aktivoitava käyttöön viimeistään 1.9.2020. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus ostaa syksyn tanssikerrat nyt edulliseen tarjoushintaan! (Tarjous voimassa 8.6. asti.)

Tsekkaa hinnasto: https://www.bailabaila.fi/hinnasto/

Jos sinulla on mitään kysyttävää koskien jäsenyttääsi tai tanssikortteja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse baila@bailabaila.fi.