Kevätkauden aikatauluun on tehty muutoksia johtuen vallitsevasta koronatilanteesta. Tarkista tuntien alkamisajankohdat aikataulusta. Kaikki ilmoittautumiset pysyvät sellaisinaan. Tunnit järjestetään limittäin (tammikuun), jotta voimme taata turvallisemmat yleiset tilat asiakkaille ja tuntien välissä tilat eivät täyty asiakkaista. Tiedämme, että tämä ei ole ideaali tilanne ja tällöin kaikille haluamilleen tunneille ei välttämättä pääse, mutta tilanne ei anna vaihtoehtoja, jos haluamme järjestää tunteja mahdollisimman normaalisti. Toivomme, että ymmärrätte tilanteen. Yritämme tehdä parhaamme, jotta voisimme taata turvallisia tanssitunteja ja tanssia mahdollisimman paljon ja toimia myös asiakkaiden edun mukaisesti. Jos haluat osallistua eri aikaan alkaville tunneille, lähde edelliseltä 5 minuuttia aikaisemmin, jotta kerkeät seuraavalle. 

Kaikki alkeistunnit -50% 18.1.-30.1.2021

Kevätkauden aikataulussa kaikki alkeistunnit ovat -50% 30.1.2021 asti ja alkeistunneille pääsee hyvin mukaan kolme ensimmäistä viikkoa ilman aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta! Ilmoittaudu tunneille hyvissä ajoin ja varaa paikkasi alkeistunneilta verkkokaupastamme. Alkeistunnit tunnistat aikataulusta keltaisella ja ne ovat loistava tapa aloittaa uusi tanssiharrastus. Kokeile salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia tai vaikka kaikkia edullisesti 8€ / tuntihintaan. Tanssissa on taikaa ja Baila Bailan tunnelma vailla vertaansa!

Koreografiaryhmät kevätkauden aikataulussa

Kevätkauden aikataulusta löytyy super koreografiaryhmiä peräti kolme kappaletta.  Lue koreografiaryhmistä ja niiden hinnastosta ja maksusta lisää alta. Koreografiaryhmiä kevätkaudella on Yasserin parikizomba, Maileviksen salsa ladies style ja Pinjan bachata ladies style. Kokeile ensimmäisellä kahdella viikolla ryhmiä -50% hintaan ilman sitoutumista ja ilmoittaudu mukaan koko kevääksi! Voit katso Maileviksen upean syyskauden koreografia videotuotoksen täältä ja Yasserin parikizomba ryhmän vanhemman esityksen täältä. Esiintyminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa, sillä se on takuuvarmasti upea kokemus!

Suljetut ryhmät ovat pääasiassa suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille, jotka haluavat kehittyä lajissa ja haastaa itseään tanssijana. Ensimmäiset kokeilukerrat eivät sido mihinkään, mutta sitten kolmannen viikon alkaessa suljemme ryhmät ja toivomme sitoutumista, jotta kaikki saavat ryhmästä mahdollisimman paljon irti. Mukaan voi tulla myöhemmässäkin vaiheessa, mutta tällöin on ilmoittauduttava meilitse ja juteltava vastuuopettajan kanssa erikseen. Koreografiatunnit toteutuvat kevätkaudella, jos saamme minimissään 10 asiakasta sitoutumaan mukaan. 

Ryhmään ilmoittaudutaan mukaan meilitse baila@bailabaila.fi tai opettajalle ensimmäisillä kerroilla ensimmäisten kahden kokeiluviikon aikana. Ilmoittauduthan mukaan, vaikka sinulla olisi jäsenyys tai kevätkauden tanssikortti. Kokeilutunneille ilmoittaudu suoraan verkkokaupan kautta. Suljettu koreografia ryhmä maksetaan erikseen, eikä maksuvälineeksi käy normaali kertakortti. Jäsenkortilla ja kevätkaudella pääsee tunnille, mutta toivomme kuitenkin sitoutumista samaan tapaan kuin kurssilla muutenkin. Koreografiatunnit voi maksaa kahdessa erässä tai kokonaan kerralla, muista maksueristä voit jutella toimiston kanssa. Tunneille ei voi tulla mukaan jatkuvasti kertamaksulla, korvausmahdollisuus Bailan normaaleista viikkotunneista.

Maksu:

  • koko kevätkausi 16 tuntia 210€ (pitää sisällään videokuvaukset / esiintymiset) –> alkaa viikolta 4 – 25.1.2021- viikko 16. 
  • 8 viikkoa (50% kevätkaudesta) 105€ (pitää sisällään videokuvaukset / esiintymiset
  • osallistu enemmän kuin yhteen koreografiaryhmään ja saa toisesta -20% alennus.

Kevätkauden 2021 suljetut ryhmät ovat:

  • Salsa Ladies Style / Mailevis tiistaisin 19:00 (ensimmäinen tunti p. ma 11.1. 19:00)
  • Parikizomba / Yasser tiistaisin 20:00
  • Pinjan Bachata Ladies Style sunnuntaisin 12:00

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä koskien kevätaikataulua, laitathan meille s-postia baila@bailabaila.fi ja autamme sinua mahdollisuuksien mukaan! 

Bienvenidos a bailar! Tervetuloa tanssimaan!