Vipattaako tanssijalka, mutta kuulut riskiryhmään tai olet kotona karanteenissa? Baila Bailan online tanssitunneille voi tulla mukaan mistä päin maailmaa tahansa omasta olohuoneestasi. Et tarvitse muuta kuin tietokoneen / puhelimen, facebook tunnukset ja pienen tanssitilan. Online tanssitunnit kuvataan suorana livekuvana paikan päältä tanssittavista tunneista ja ne ovat loistava tapa saada Bailan aurinkoinen tunnelma omaan olohuoneeseesi! 

Tunneille voi osallistua Bailan tanssituntikortilla normaalisti tai maksamalla online tanssituntien anytime kuukausikortin 55€ / kuukausi. Maksutiedot saa meilitse baila@bailabaila.fi. Tunneille ilmoittaudutaan s-postitse tai facebookin kautta, minkä jälkeen liityt Baila Baila online classes facebook-ryhmään ja olet mukana tunneilla. 

Tuntien aikataulu vaihtelee kahden viikon välein (p. viikot 2-3), jotta voimme tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman erilaisia tunteja kaikille kotona tanssiville. Tarkista siis aina päivitetty aikataulu ennen tunneille menoa ja ilmoittautumista. Saman päivän tunneille on ilmoittauduttava viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua, sillä muussa tapauksessa emme välttämättä pysty hoitamaan maksuja yms.

Tunnit kuvataan paikan päältä, joten mukaan mahtuu paikan päällä tapahtuvat ongelmat tai tuntien kulkuun vaikuttavat asiakkaiden kysymykset. Tunnit kuvataan sivukuvasta, joten varaudu siihen. Opettajat kuitenkin näyttävät myös selkä kameraan päin ja osallistavat online-tunti tanssijat tunneille mukaan parhaalla mahdollisella tavalla!

AIKATAULU 15.2.-28.2. 

maanantai 

18.15 salsa ladies style / Mailevis

19.15 urban sasa keskitaso / Yasser

tiistai 

20.00 parisalsa keskitaso / Carlos

keskiviikko

19.15 boombata / Yasser

torstai

17.00 salsa flow / Yasser 

18.15 bachata ladies style alk. / Pinja

19.15 bachata basics / Pinja

perjantai 

17.00 boombata / Yasser

lauantai 

12.00 reggaeton alkeet / Jose

sunnuntai 

14.00 bachata footwork keskitaso / Pinja