Tervetuloa kokemaan Tanssikoulu Baila Bailan uudistuneet online-tanssitunnit!

Toistaiseksi syyskaudella 2021 emme järjestä online-tunteja.

Tule nauttimaan tanssin ilosta ja energiasta suoraan omasta olohuoneestasi. Takaapäin kuvattu suora livekuva luo miellyttävän online-tanssikokemuksen -aivan kuin olisit paikan päällä! Et tarvitse muuta kuin tietokoneen tai puhelimen ja pienen tanssitilan.

Huomioithan, että tunnit kuvataan livekuvana paikan päällä tanssittavista pienryhmätunneista, joten mukaan mahtuu normaalit tunnin kulkuun vaikuttavat tekijät kuten asiakkaiden kysymykset. Pääset kuitenkin myös itse osallistumaan tunnille aivan kuin olisit paikan päällä. -Älä siis pelkää osallistua ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ihanilta opettajiltamme!

Hinnasto
1 online-tunti 10€
5 online-tunnin paketti 35€
10 online-tunnin paketti 60€
20 online- tunnin paketti 100€

Osallistumisohjeet:

– Osta yksittäinen tunti tai haluamasi online-tuntipaketti Bailan verkkokaupassa tai Tanssikoulu Baila Baila sovelluksessa.
– Ilmoittaudu haluamallesi online-tanssitunnille normaalisti verkkosivujemme tai sovelluksen kautta (online-tunnit tunnistat tunnin edessä lukevasta “virtual” tekstistä).
– Saat osallistumislinkin sähköpostiisi puoli tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tunnin alkuun on vähemmän kuin puoli tuntia, saat linkin sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa.
– Klikkaa sähköpostiisi tullutta linkkiä ja nauti online-tanssitunnista!

HUOM. Mikäli joudumme perumaan tunnin, palautamme maksun saldona asiakastilillesi. Voit käyttää saldon myöhemmin toiselle online-tunnille osallistumalla.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Baila Bailan aurinkoisesta tunnelmasta mistä päin maailmaa tahansa!