Online tanssitunnit tammikuussa!

Vipattaako tanssijalka, mutta kuulut riskiryhmään tai olet kotona karanteenissa? Baila Bailan online tanssitunneille voi tulla mukaan mistä päin maailmaa tahansa omasta olohuoneestasi. Et tarvitse muuta kuin tietokoneen / puhelimen, facebook tunnukset ja pienen tanssitilan. Online tanssitunnit kuvataan suorana livekuvana paikan päältä tanssittavista tunneista ja ne ovat loistava tapa saada Bailan aurinkoinen tunnelma omaan olohuoneeseesi!

Tunneille voi osallistua Bailan tanssituntikortilla normaalisti tai maksamalla online-tuntien anytime kuukausikortin 70€ / kuukausi. Tunneille ilmoittaudutaan s-postitse tai facebookin kautta, minkä jälkeen liityt Baila Baila online classes facebook-ryhmään ja olet mukana tunneilla.

Tuntien aikataulu vaihtelee kahden viikon välein (p. Baila Baila Week), jotta voimme tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman erilaisia tunteja kaikille kotona tanssiville. Tarkista siis aina päivitetty aikataulu ennen tunneille menoa ja ilmoittautumista. Saman päivän tunneille on ilmoittauduttava viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua, sillä muussa tapauksessa emme välttämättä pysty hoitamaan maksuja yms. Tuntitoiveita saa esittää!

Tunnit kuvataan paikan päältä, joten mukaan mahtuu paikan päällä tapahtuvat ongelmat tai tuntien kulkuun vaikuttavat asiakkaiden kysymykset. Tunnit kuvataan sivukuvasta, joten varaudu siihen. Opettajat kuitenkin näyttävät myös selkä kameraan päin ja osallistavat online-tunti tanssijat tunneille mukaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Osta tunnit ja ilmoittaudu meilitse baila@bailabaila.fi.

18.-31.1. aikataulu

maanantai 4.1.
18.15 REGGAETON keskitaso / Yasser
19.15 URBAN SALSA keskitaso / Yasser

tiistai 5.1.
17.00 SALSA ALK. / Carlos
18.15 SALSATON keskitaso / Mailevis

keskiviikko 6.1.
19.00 SALSA keskitaso / Carlos

torstai 7.1.
17.15 SEXY REGGAETON alkeet / Pinja
18.15 BACHATA LADIES STYLE alkeet / Pinja

perjantai 8.1.
17.00 BOOMBATA / Yasser

lauantai 9.1.
12.00 SALSA LADIES STYLE alkeet / Mailevis

sunnuntai 10.1.
14.00 BACHATA FOOTWORK keskitaso / Pinja