Tule mukaan tanssimaan kotoa käsin Bailan online tanssitunti avulla. Bailan online tanssitunnit ovat vihdoin jatkuneet ja näin ollen kaikki pääsevät tanssimaan myös omasta olohuoneestaan! Tsekkaa alta lyhyt ohjeistus koskien online tanssitunti  ja kysy lisää meiltä 📧 baila@bailabaila.fi ja katso tuntien aikataulu postauksen lopusta. Sinun ei tarvitse olla Bailan asiakas entuudestaan osallistuaksesi mukaan, salsan alkeet voi nyt oppia myös kotoa käsin!

🔺 Online tanssitunti kuvataan tavallisilta viikkotunneilta Bailassa facebook livestreamin välityksellä. Kuvaaminen ei häiritse tuntia ja tarkoituksena on kuvata ainoastaan opettajaa ja hänen oppejaan kotona oleville, videoita ei siis tallenneta mihinkään! 

🔺 Online tanssitunnin voi maksaa Bailan tanssikortilla, kertamaksulla, anytime online tanssikortilla: 

  • tanssikortilla ilmoittaudu s-postitse tai facebookissa haluamallesi tunnille ja lisää itsesi Baila Baila online classes fb-ryhmään ja olet tunnilla mukana!
  • jos olet jäsen tai syyslukukausilainen lisää vain itsesi fb-ryhmään ja olet tanssimassa! 
  • osta online tanssitunti kertatunti on 14€ tai anytime kortti (4 viikkoa) 55€ tilisiirrolla tai maksa paikan päällä Kysy lisää meilitse baila@bailabaila.fi 

🔺 Kun olet mukana Bailan fb-ryhmässä sinun ei tarvitse muuta kuin olla linjoilla ajoissa ja tanssia online tanssitunti omasta olohuoneestasi! 

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä, laita meille viestiä ja autamme mielellämme! Tavoitteena on tarjota tanssin taikaa kaikille näinä vaikeina aikoina ja kiitämmekin asiakkaita paikan päällä ymmärryksestä kuvauksen suhteen. On tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus tanssia! 

Seuraavien viikkojen online tanssituntien aikataulu: 

🎥 Bailan seuraavan kahden viikon online-tunnit : 

(Huomaathan, että sunnuntaina 6.12. ei ole tunteja.)

Maanantai 23.11. & 30.11.

18:00 REGGAETON KESKITASO / Yasser

19:00 SALSA CON RUMBA ALKEET / Mailevis

Tiistai 24.11. & 1.12.

17:00 SALSA ALKEET / Carlos

18:00 SALSATON KESKITASO  / Mailevis

Keskiviikko 25.11. & 2.12.

18:00 BOOMBATA AVOIN TASO / Yasser

19:00 SALSA KESKITASO  / Carlos 

Perjantai 27.11. & 4.12.

17:00 SALSA LADIES STYLE ALKEET / Mailevis 

Lauantai 28.11. & 5.12.

12:00 REGGAETON ALKEET / Jose

13:00 SALSA JATKOTASO / Adunais

Sunnuntai 29.11.

12:00 BACHATA FOOTWORK ALKEET / Pinja

13:00 BACHATA LADIES STYLE KESKITASO  / Pinja 

Jos sinulla on toiveita aikataulun suhteen otamme niitä vastaan mielellämme. 🙂 

Online tanssitunti on hauska tapa tanssia kotona korona-aikana, joten ilmoittaudu nyt mukaan s-postitse baila@bailabaila.fi ja tuomme tanssin ilon olohuoneeseesi! TERVETULOA!