Ilmoittautuminen

Käynti Tanssikoulu Baila Bailan tanssitunneille tapahtuu Pueblo Barin kautta (Eerikinkatu 27). HUOM! Jos Pueblon ovi ei ole auki, niin sisään pääsee myös soittamalla Bailan summeria ravintolan oikealla puolella olevan oven vierestä (rappukäytävän ovi). Ensisijaisesti kulku kuitenkin Pueblon kautta.

Kaikki tuntimme ovat 55 min mittaisia.

Alkeistason tunnit alkavat syys- ja kevätkauden alussa ihan alkeista eli aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voit osallistua juuri niille tunneille jotka sinulle parhaiten sopivat. Muistathan saapua ajoissa paikalle, koska osallistujamäärät vaikuttavat myös salijakoomme, näin saamme tunnit sijoitettua oikeisiin saleihin. Jos et ole ennen käynyt tunneillamme, varaathan riittävästi aikaa (n. 30 min.) ennen ensimmäiselle tunnille tuloasi, jotta ehdimme varmasti hoitamaan rekisteröitymisen ja opastamaan sinulle muutkin käytännön asiat.

Oppilas joka osallistuu kertamaksulla tai haluaa ostaa tanssikortin, ilmoittautuu aina sihteerille ennen tunnin alkua ja suorittaa maksun. Oppilas jolla on tanssikortti, leimaa asiakaspäätteellämme itsenäs haluamilleen tunneille. Myös anytime-kortin ja kausikortin omistajien tulee leimat itsensä sisään tunneille.

Jos osallistut useammalle tunnille, ilmoittaudu kerralla kaikille, tai voit myös ilmoittautua uudelleen ennen tunnin alkua.

Kortit ovat henkilökohtaisia.

Kortteihin saa pidennystä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lukukausimaksuun saa pidennystä vain, jos sairasloma kestää yli 30 päivää. Lääkärintodistuksen voi toimittaa baila@bailabaila.fi tai käydä toimistolla näyttämässä sen.

Lukukausimaksu:

Lukukausimaksu on tarkoitettu yhdellä kertaa maksettavaksi, sitä ei voi maksaa osissa eikä siihen saa alennusta vaikka sen ostaisi kesken kauden.

Koulu ei vastaa kenkähyllyyn jätetyistä kengistä eikä pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Baila Baila pidättää oikeuden opettajia ja tunteja koskeviin muutoksiin.

Vaatetus:

Tanssitunnille tullessasi kanttaa pukeutua niin, että sinun on helppo ja rento liikkua. Tule tunneille mukavissa ja urheilullisissa vaatteissa, otathan mukaasi myös vaaleapohjaiset sisäkengät, saleihin ei voi mennä ulkokengillä. Tunneilla voi toki tanssia myös ilman kenkiä. Vaatetusesimerkki esim:

Naiset
-toppi tai T-paita
-treenihousut tai hame
-sisälenkkarit tai tanssikengät

Miehet
– T-paita
– housut
– sisäkengät

Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Paritunnit

Paritunneillemme VOI tulla myös ilman paria. Suosimme paritunneillamme parinvaihtoa (vaihdetaan tanssiparia tasaisin väliajoin). Tämän vuoksi voit hyvin tulla paritunneille yksin, kaikki pääsevättanssimaan parin kanssa. Paria vaihtamalla takaat myös itsellesi nopeamman oppimisen; jokainen tanssipari opettaa sinulle jotain omasta tanssistasi ja opiskeltavasta kuviosta. Paria vaihdetaan koko tunnin ajan tiuhaan tahtiin, ja tanssit näin jokaisen viejän/seuraajan kanssa. Paria vaihtamalla pääset myös tanssimaan opettajan kanssa. Latinalaiset tanssit kuten salsa ovat ennen kaikkea sosiaalitansseja, joten tuntuman saaminen ja oman tanssin muokkaaminen eri ihmisten tanssityyliin sopivaksi on tärkeää. Parinvaihto ei ole pakollista, mutta suosittelemme kaikkia kokeilemaan!

Koreografiatunnit

Mahdolliset koreografia-tunnit on merkitty aikatauluun lyhenteellä ”kor.” Näillä tunneilla tehdään koreogarafiaa esitystä varten Baila Bailan juhliin. Mukaan koreo-tunneille voi useimmiten tulla vaikka ei haluaisikaan esiintyä!

Soila