Tervetuloa tanssimaan turvallisesti! Kunnioitathan kanssatanssijoita noudattamalla annettuja ohjeistuksia ja suosituksia. Tällä tavoin pystymme taata turvallisen tanssiympäristön kaikille ja nauttia tanssin tuomasta ilosta poikkeusaikoina! Nämä ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi alkaen 1.6. ja päivitämme niitä tilanteen mukaisesti. Mukavia tanssihetkiä!

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN TULET TANSSIMAAN!

🔶 Jokaisen asiakkaan on itse kannettava vastuu siitä, että noudattaa THL:n ohjeistuksia koskien omaa hygieniaa ja esimerkiksi oireisena liikkumista julkisilla paikoilla. Tunneille ei saa missään nimessä tulla oireisena tai kipeänä! 

🔶 Jos sairastut koronavirukseen ja olet ollut tanssimassa edellisinä päivinä, ilmoitathan meille asiasta, jotta voimme katkaista mahdolliset tartuntaketjut ja olla yhteydessä THL:n. On tärkeää toimia vastuullisesti kunnioittaen kanssatanssijoita sekä välttää viruksen levittämistä eteenpäin. 

🔶 Käsien pesu on erittäin tärkeää! Pese kätesi ennen tunteja ja tuntien jälkeen. Bailassa on käsidesiä asiakkaille, mutta oma käsidesi on myös hyvä olla mukana. 

🔶 Olemme tehostaneet siivousta Bailan tiloissa ja pyrimme tällä tavoin pitämään paikat erittäin puhtaana. 

🔶 Jokaisen asiakkaan on kiinnitettävä itse huomiota omaan siisteyteen Bailassa. Kun kuivaat käsiä käsipyyhkeisiin, älä jätä sitä roikkumaan vaan huolehdi, että käsipyyhe on seuraavan asiakkaan käytössä siististi. Elämme poikkeusaikoja ja tämän vuoksi vaadimme asiakkailtamme poikkeuksellista huolellisuutta ja tarkuutta toiminnassaan. 

🔶 Olemme päivittäneet osallistujamäärät tunneille. Emme ota tunneille ylimääräisiä osallistujia, vaikka olisit tullut paikan päälle. 

✔️ Sali 1: soolotunnit 21 henkilöä, paritunnit 11 paria. 

✔️Sali 2: soolotunnit 15 henkilöä, paritunnit 8 paria.

✔️Sali 3: soolotunnit 12 henkilöä, paritunnit 6 paria. 

🔶 ILMOITTAUDU ENNAKKOON! Jos haluat varmistaa paikkasi tunnilla, ilmoittaudu ennakkoon. Paritunneille ilmoittautukaa parin kanssa suunnilleen samaan aikaan, jotta varmasti molemmat pääsevät tunnille mukaan. 

🔶 Ennakoilmoittautuminen tapahtuu enkoran välityksellä. Enkora kertoo sinulle, onko tunnilla tilaa vai täynnä. Enkorasta myös näet esimerkiksi tanssikorttisi voimassaoloajan. Opettele siis käyttämään enkoraa ja ennakkoilmoittaudu tunneille. Katso ohjevideo enkoran käyttöön: https://www.youtube.com/watch?v=wlnvBk_p5X4&feature=youtu.be

🔶 Jos ilmoittaudut sähköpostilla tunneille, ilmoittautumisesi vahvistuu vasta, kun olemme vahvistaneet sen sinulle.

🔶 Noudata turvavälejä ja vältä ylimääräistä fyysistä kosketusta. Turvaväli suositus on 1-2 metriä. Ei halaamista, poskipusuja tai muutenkaan liian läheistä ylimääräistä kontaktia. 

🔶 Tunneilla on ennakkoon määrätyt paikat, jotka noudattavat suositeltuja turvavälejä. Ole tarkkana, että menet merkitylle paikalle tunnilla. 

🔶 Tunteja järjestetään kolmessa eri salissa samanaikaisesti. Tuntien salit ovat määrätty ennakkoon ja löydät ne enkorasta sekä aikataulusta. Baila Baila pidättää kaikki oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

🔶 Tunnit, jotka ovat merkattu aikatauluun *ONLINE, kuvataan samanaikaisesti kotona tanssiville. Kamerasta ei missään nimessä kannata välittää, sillä kaikki katsovat opettajaa ja keskittyvät omaan tanssiin! Tämä on poikkeusjärjestely poikkeusaikana ja toivomme kaikkien asiakkaiden olevan avoimin mielin asian suhteen, sillä tällä tavoin mahdollisimman moni pääsee jatkamaan rakasta harrastustaan!

🔶 Tuntien kesto on 50 minuuttia, jotta tuntien välissä on rauhassa aikaa vaihtaa salia. Ethän siis pakkaudu pieneen aulatilaan odottamaan, vaan odotat esimerkiksi pukuhuoneissa tai ulkona tuntisi alkua. 

🔶 Pukuhuoneet ja suihkutilat ovat normaalisti käytössä. Toivomme, että niiden käyttöä vältetään ja tunneille tullaan valmiiksi treenivaatteissa ja peseydytään kotona. Saunatilat ovat toistaiseksi kokonaan poissa käytössä. 

🔶 Paritunnit ovat vain pareille. Parinvaihtoa ei tapahdu. Tämä on ainoa tapa turvata turvalliset paritunnit tämän hetkisen tilanteen aikana. Käy katsomassa tanssiparinhaku fb-ryhmämme ja tule mukaan tanssimaan! Molempien paritunnille osallistuvien on ilmoitettava itsensä enkoran kautta tunneille mukaan, tehkää tämä mahdollisuuksien mukaan samaan aikaan, jotta kumpikin varmasti pääsee mukaan!

🔶 Jos kuulut riskiryhmään, olet mökillä kesän tai kotikaranteenissa voit osallistua tunneillemme verkossa online-tuntien muodossa. Tämä on yhtä hauska tanssimuoto, jota on kokeiltu nyt 2,5 kuukauden verran loistavalla palautteella! 

🔶 Osta nyt alkeistunnit -50% alennuksella kesäkuun ajan ja tanssikortit -20% alennuksella verkkokaupastamme