TANSSITUNNIT AIKUISILLE: SALSA, BACHATA, KIZOMBA, REGGAETON, PARISALSA, PARIBACHATA JA PALJON MUUTA KEVÄTKAUDELLA 2022!

*HUOMAA UUDET ALKAMISAJANKOHDAT JOHTUEN VOIMASSAOLEVISTA RAJOITUKSISTA!

Baila Bailan kevätkausi 2022 starttaa tiistaina 8.2. ja olemme valmiita aloittamaan vuoden 2022 tottakai tanssien! Baila Bailan aikataulusta löydät huippu tanssitunnit aikuisille, niin soolona kuin paritanssina. Kaikki alkeistunnit alkavat aivan alusta tammikuusta, eikä niille tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta.

Tutustu kevätkauden aikatauluun, kaikki tanssitunnit aikuisille suunnattuja. Aikataulussa luvassa on tottakai tuttuja suosikkeja: salsa, bachata, kizomba, reggaeton, sexy reggaeton, kuubalainen rumba yms. mutta myös kasapäin uutuuksia sekä huippu show-ryhmiä kevään suurinta tapahtumaa varten! Tutustu myös UUTUUKSINA kevätkauden alkeiskursseihin!

Bailan kevätkausi alkaa huikeilla tarjouksilla, kun kaikki tanssitunnit ovat -50% kokeiluviikon ajan. Tutustu kokeiluviikon tuntitarjontaan täältä ja ilmoittaudu nyt jo mukaan ensimmäisen viikon tarjoustunneille!

KEVÄTKAUDEN ALKEISTASON TANSSITUNNIT AIKUISILLE

Baila Bailan kevätkauden aikataulusta löytyy peräti 30 erilaista alkeistuntia, jotka ovat suunnattu kaikille tanssista kiinnostuneille. Näille tunneille et tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, etkä paritunneille omaa tanssiparia. Kokeiluviikolla voit kokeilla kaikkia tanssitunteja puoleen hintaan ilman sitoutumista ja ilmoittautuminen onnistuu helposti suoraan verkkokaupasta tai s-postitse baila@bailabaila.fi (kerro tunnin nimi, ajankohta ja oma nimesi). 

Bailan suositumpia tunteja, kuten parisalsa ja paribachata löytyy viikkoaikataulusta melkein viikon jokaisena päivänä. Kevätkauden uutuutena on 8 viikon alkeiskurssi aivan uusille aloittelijoille 90€ / kurssi. Ostamalla kevätkaudelle tanssikortin voit tanssia niillä tunneilla, jotka sopivat sinun aikatauluusi juuri parhaiten, kevätkausi sisältää myös kaikki kurssit. Kaikki tanssitunnit ovat aikuisille, mutta jos tiedät pärjääväsi mukana myös nuorempana, olet lämpimästi tervetullut tanssimaan. Bailassa tanssit silloin kuin haluat laajan ja monipuolisen tuntivalikoiman avulla, Suomen suurimpana salsakouluna tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella aurinkoisen tanssiympäristön kaikille!

KEVÄTKAUSI TÄYNNÄ TANSSITAPAHTUMIA

Baila Bailan tanssitapahtumat ja tanssitunnit aikuisille on loistava tapa löytää uusi harrastus, joka tuo takuuvarmasti roppakaupalla aurinkoa arkeesi. Tavallisten viikkotuntien lisäksi järjestämme kasapäin erilaisia sosiaalitanssi-iltamia, bileitä, tanssimatkoja sekä tuomme vierailevia opettajia Baila Bailaan ulkomailta. Kevätkausikaan ei ole tästä poikkeus, katso alta tanssitapahtumat ja tanssitunnit aikuisille kevätkauden 2022 aikana ja merkkaa tulevat tapahtuma kalenteriisi:

🗓️ Alkaen 8.2. Baila Baila Week kokeiluviikko -50% kaikki tanssitunnit aikuisille 

🗓️28.2.-11.3. Tanssimatka Dominikaaniseen Tasavaltaan (lisätietoja sanmiguelverdecia@bailabaila.fi)

🗓️ 26.3. Pre-pre Salsa Festival salsabileet (lisätietoja pian)

🗓️ 14.-17.4. Baila Baila Salsa Festival (tutustu tapahtumaan

🗓️ 28.5. Baila Bailan kevätkauden päättäjäiset (lisätietoja pian)

*Baila Baila pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. 

BAILA BAILA ON SUNDAYS UUDISTETTUNA 2022!

Lisätietoja uudistuneesta Baila Baila On Sundaysista julkaistaan aivan pian! Baila Baila On Sundays on tanssitunnit aikuisille tanssi-iltama, joka järjestetään koko kevään aina sunnuntaisin ja nyt olemme uudistaneet tämän huikean iltaman juuri teitä asiakkaita ajatellen!

TERVETULOA TANSSIMAAN AURINKOISEEN BAILA BAILAAN! BIENVENIDOS A BAILAR!