Aurinkoinen ja tanssintäyteinen kesäkuu on takanapäin ja heinäkuun tanssiaikataulu alkaa jo keskiviikkona! Katso koko aikataulu täältä: https://www.bailabaila.fi/aikataulu-heinakuu-1-31-7-2020/ ja tule mukaan tanssimaan!

Muutamat muutokset poikkeusjärjestelyihin alkaen 1.7. :

🔸 PARITUNNIT – Paritunneille ei ole pakko tulla oman tanssiparin kanssa. Jos kuitenkin haluat edelleen tulla vakituisen tanssiparin kanssa tunneille, se on mahdollista ja suotavaa. Tällöin opettaja ohjaa tunnin aikana parit niin, että keskenään tanssivat ovat salin reunoilla ja paria vaihtavat keskemmällä. Tanssitunneilla vaihdetaan paria siis tuttuun tapaan, eikä oman parin kanssa ole pakko tulla tunneille.

🔸 ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN on voimassa edelleen! Tällä tavoin emme ruuhkauta aulatilaa ja kassaa. Ennakkoilmoittautuminen on tarpeellinen myös siitä syystä, että rajoitamme osallistujamääriä saleittan vielä toistaiseksi.

🔸 OSALLISTUJAMÄÄRIÄ on nostettu jokaiseen saliin:

✔️Sali 1: 25 henkilöä.

✔️Sali 2: 18 henkilöä.

✔️Sali 3: 14 henkilöä.

🔸 ONLINE-TUNNIT jatkuvat, mutta suppeammalla tarjonnalla. Jos siis olet mökillä, mutta haluat tanssia, voit osallistua Bailan online-tunneille mistä päin maailmaa tahansa!

Teemme muutoksia järjestelyihin tilanteen vaatimalla tavalla.

AURINKOISTA HEINÄKUUTA JA TERVETULOA TANSSIMAAN!