Äiti & vauva lattarikurssi kesä 2022!

ÄITI & VAUVA LATTARIKURSSI kesäkuussa!😍 Kevään ensimmäinen kurssi järjestetään aina tiistaisin kello 14.45 alkaen 31.5. Kurssin neljä kertaa järjestetään 31.5., 7., 14. ja 21.6. Yhden kurssin hinta on 60€. Yksi tunti on 50 minuuttia. Kysy kurssista lisää ja ilmoittaudu mukaan kurssille s-postitse baila@bailabaila.fi. Mukaan kurssille voi tulla kuka vain aikuinen vauvan kanssa: äidit, isät, isovanhemmat, tädit.

Bailan ihanan opettajan Wilandan vetämät iloiset ja hauskat tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti. Kurssi oli syyskaudella suuri menestys ja todella tykätty!

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja: kuten salsa, bachata, merengue, chachacha yms. Tunnilla voi kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä.

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.