Olethan jo huomannut, että olemme päivittäneet uuden käyttöjärjestelmän käyttöömme tällä viikolla?Luethan alla olevat ohjeet & tärkeät uudet peruutusohjeet huolellisesti, jos et löydä tästä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä 📧 baila@bailabaila.fi ja odota kärsivällisesti, että autamme sinua! Suosittelemme tutustumaan uuteen järjestelmään rauhassa, sen pitäisi olla huomattavasti parempi ja helpompi kuin edellisen!

🔵 Tunnit voi varata aikaisintaan kaksi viikkoa aikaisemmin. Tunnille ennakkoilmoittaudutaan verkosta, jonka jälkeen tunnille tulo leimataan leimauslaitteella paikan päällä tai kirjaat tietosi koneeseen ilman leimauskorttia. Tämä on voimassa maanantaista 1.2. alkaen, voit hakea uuden leimauskortin kassalta huomisesta alkaen. 

🔵 Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa? Paina ”Need a new password”, syötä vanhassa käyttöjärjestelmässä käyttämäsi s-posti ja jos vieläkään ei toimi, ota meihin yhteyttä s-postitse ja luomme sinulle uuden salasanan.

🔵 Eikö sinulla näy tuotteita, mutta niitä pitäisi olla? Todennäköisesti sinun tanssikorttisi on jäänyt datan siirrossa kirjaamatta, mutta ei hätää, me hoidamme sen meilitse. Kerro vain nimesi ja siirrämme kortin käyttöösi! 

🔴 Jotta asiakas voi varata tunteja Mindbodyssa, on hänen hyväksyttävä peruutusehdot Mindbodyn kautta. Peruutusehdot tulevat käyttöön, kun olet ne hyväksynyt. Ilman hyväksyntää, et pysty varaamaan tunteja. 

🔴 Tunnit on peruutettava viimeistään viisi (5t) ennen tunnin alkua. Muussa tapauksessa veloitamme tunnin tanssikortilta tai anytimekortin käyttäjälle (jäsenyys, lukukausi & anytime) lähetämme 10€ sakon. Poikkeuksena lääkärintodistus meille toimitettuna. Peruutukseksi katsotaan myös paikan päällä leimaamatta jäänyt tunti. 

🔴 Tiukat peruutusehdot johtuvat valitettavasti päivittäin kymmenistä peruuttamattomista tunneista, jotka ovat meille rahallisesti tappiollista toimintaa. Näin ollen joudumme vaikeassa tilanteessa ottamaan tiukemmat peruutusehdot käyttöön, jotta mahdollisimman moni pääsisi tanssimaan. 

🔵 Waitlist: Jos ilmoittaudut tunnille, joka on täynnä ja olet jonossa, saat s-postiisi ilmoituksen, kun tunnille on vapautunut paikka. Jonopaikka on vahvistettava eli confirmed, jotta tiedämme sinun ottaneen paikan vastaan. Me myös voimme paikan päällä vahvistaa manuaalisesti paikat. 

🔵 Olitko ostanut toisen tanssikortin tarjouksessa, jonka aktivoit myöhemmin? Laita meille s-postia ja siirrämme sen uuteen järjestelmään!

🔵 Oletko ladannut jo Mindbody Appin käyttöösi? (Mindbody) Varaat ja peruutat tunnit kätevästi ja helposti täältä!🤩 Baila Bailan oma appi tulee parin viikon sisällä. Osta tuote verkosta etukäteen ja sitten käytä appia tai jos sinulla on jo voimassa oleva tuote, se näkyy apissa jo! 

Muchas gracias kärsivällisyydestä! Wincentin tähdittämä ohjevideo leimauslaitteista ja tunnille ilmoittautumisista tulee aivan pian YouTube kanavallemme, jonka linkkaamme teille.🤩🔥