BB WKND 27.8.-29.8. – kaikki tanssitunnit -50% ! 

Bailan huikean tanssikauden starttaa tänäkin vuonna BB WKND – kaikki tanssitunnit -50%! Katso AIKATAULU ja VARAA TUNTISI jo ennakkoon ja tule mukaan tanssintäyteiseen viikonloppuun. Alkeistunneille ei tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, paritunneille voi tulla ilman paria ja kaikki tuntien tasot alkavat alusta. Voit kokeilla juuri haluamasi tunteja ilman sitoutumista edullisesti puoleen hintaan. Kokeile siis täysin uusia tasoja, tanssilajeja tai aloita kokonaan uusi aurinkoinen tanssiharrastus!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

tai sähköpostitse baila@bailabaila.fi.

5 syytä aloittaa tanssitunnit ja etenkin Baila Bailassa: 

  1. Tanssi tuo takuuvarmasti iloa, energiaa ja aurinko arkeesi!
  2. Tanssitunnit nostattavat kuntoa aivan huomaamatta. 
  3. Tanssi harrastuksena tutkitusti lisää hyvää mieltä. 
  4. Tanssi tuo elämään paljon muutakin kuin vain harrastuksen – ystäviä, uusia kokemuksia ja uuden oppimisen ilon!
  5. Baila Bailassa paistaa aina aurinko, tule vaikka itse kokemaan tanssituntien tunnelma!

Baila Bailan tanssitunnit sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kampissa, viiden minuutin kävelymatkan päästä Kampin metroasemalta. Osoite on Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki. Tanssitunneille on helppo siis tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.

VARAA PAIKKASI NYT VERKKOKAUPASTA

tai sähköpostitse baila@bailabaila.fi 

KATSO BB WKND AIKATAULU 

KATSO SYYSKAUDEN AIKATAULU

SULJETUT RYHMÄT SYYSKAUDELLA: nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla syyskauden suljettuja ryhmiä -50% hintaan ennen sitoutumista syyskaudelle. Luvassa on Maileviksen ladies style koreotunnit keski- ja jatkotasolla, Pinjan bachata ladies style keskitasolla. Josen reggaeton ryhmä starttaa syyskuun ekalla viikolla ja ensimmäiselle kerralle voi mennä -50% kokeilemaan ja samoiten Carloksen rueda ryhmään.

TERVETULOA TANSSIMAAN! BIENVENIDOS A BAILAR!