Huikea Summer Festival tarjous – kaikki alkeistunnit -50% koko viikonlopun ajan 30.7.-1.8.

Tervetuloa oppimaan salsan, bachatan, kizomban, reggaetonin alkeet vain kolmessa päivässä ja nauttimaan aimo annoksen tanssin taikaan kesäviikonloppuun! Kaikki viikonlopun alkeistunnit alkavat aivan alusta, eikä aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta tunneille vaadita. Paritunneille ei tarvitse omaa tanssiparia ja tanssi harrastuksena sopii kaiken ikäisille! Viikonlopun aikana voit kokeilla yhtä, kahta tai vaikka viittä eri tanssituntia niin parisalsassa, paribachatassa, reggaetonissa tai valita sinulle mieluisin tanssilaji.

KATSO VIIKONLOPUN AIKATAULU TÄSTÄ – KAIKKI ALKEISTUNNIT OVAT KELTAISELLA JA PUOLEEN HINTAAN! 

Summer Festivalien aikana tarjoamme melkein 15 erilaista alkeistuntia, joista kaikki sopivat ei aikaisemmin tanssinneille. Mukaan siis voi tulla ilman aikaisempaa tanssi- tai liikuntakokemusta ja takaamme hyvän fiiliksen ja energian tanssitunnin jälkeen. Jos haluat tutustua tanssilajeihin ennen tunnille tuloa, voit lukea lisää reggaetonista, salsasta ja bachatasta sekä katsoa hyvän mielen tanssivideoita sosiaalisen median kanavistamme. Tanssi sopii kaikille!

Tässä vielä hieman nostoja viikonlopun huikeasta aikataulusta ja muista kaikki alkeistunnit alkavat alusta eli aiempaa kokemusta ei vaadita!

🤩 SALSA LADIES STYLE ALKEET on Bailan yksi suositumpia viikkotunteja ja ehdoton suositus kaikille naisille, jotka haluavat oppia salsaa tyylillä!

🤩 REGGAETON -tunteja on kolmen päivän aikana peräti jokaisena päivänä: perjantaina klo 18:00, lauantaina klo 12:00 ja sunnuntaina sexy reggaeton alkeet klo 12:00.

🤩 PARISALSA JA PARIBACHATA vievät takuulla sydämen, eikä paritunnille tarvitse omaa tanssiparia!

🤩 BAILA BAILAN TANSSITUNNIT ovat melkein kuin matka karibiaan, tunnelma on taattu!

VARAA PAIKKASI TUNNEILTA ENNAKKOON:

Verkkokaupasta, sähköpostitse baila@bailabaila.fi, sosiaalisen median kanavien kautta tai soittamalla 0415337383.

Tervetuloa tanssimaan! Bienvenidos a bailar! Welcome to dance with us!