Kaikki alkeistason tanssitunnit -50% tammikuun ajan!

Kaikki alkeistason tanssitunnit -50% 18.1.-31.1.2021!

Aloita uusi tanssiharrastus aivan alusta Baila Bailan alkeistason tanssitunneilta. Voit kokeilla aikataulustamme muun muassa salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia ja paljon muita tanssitunteja. Kaikki tanssitunnit järjestetään Bailan tiloissa Kampissa loistavien kulkuyhteyksien varrella! Uusi vuosi ja uusi tanssiharrastus, me Bailassa takaamme tanssin iloa ja aurinkoiset tanssitunnit. 

Varaa tanssitunnit ennakkoon

Baila Baila tanssitunneille ilmoittaudutaan ennakkoon verkkokauppamme kautta. Lue ilmoittautumisohjeet alta: 

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon verkkokaupastamme kertamaksulla -50%  (ilman tanssikorttia):

1️⃣ Mene Bailan enkorakauppaan ( ) ja luo itsellesi tunnukset, jos sinulla ei vielä tunnuksia. Jos sinulla on tanssikortti ja tunnukset – kirjaudu sisään sähköpostilla (jos et muista salasanaa / tai sinulla ei ole salasanaa paina unohtuiko salasana).

2️⃣ Valitse ‘Kauppa’ → palveluryhmä ‘Baila Week / Alkeistunnit’ ja valitse sieltä 1 x alkeistunti -50% ja maksa tunti. Valitse niin monta tuntia kerralla kuin haluat tanssia.

3️⃣ Valitse vasemmalta ‘valitse palvelu’ ja sieltä Baila Week / alkeistunnit. .

4️⃣ Ilmoittaudu haluamillesi tunneille!

Tanssitunnit iloisesta salsasta energiseen reggaetoniin!  

Baila Bailassa voit tanssia useampaa eri tanssilajia saman katon alla yhdellä tanssikortilla. Voit kokeilla eri alkeistunteja ja valita itsellesi sopivimman tanssitunnin laajasta tanssitunti aikataulustamme. Aikataulusta löytyy muun muassa bachataa, salsaa, kizombaa, reggaetonia, rumbaa ja erilaisia ladies style alkeistason tunteja. Kokeile useampaa ja löydä itsellesi suosikki! Paritunneille ei tarvitse omaa tanssiparia, mutta mukaan saa aina tulla oman parin kanssa, eikä parinvaihto ole pakollinen. Katso koko aikataulu ja tule uuden harrastuksen pariin!

Tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille!

Tanssi harrastuksena sopii kaikenikäisille, eikä aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta alkeistunneille vaadita. Tanssi nostattaa kuntoa, tuo aurinkoa arkeen ja tanssin avulla voit löytää ihania uusia ystäviä ja tutustua huippu Baila Bailan porukkaan! Alkeistason tunneilla harjoitellaan aivan tanssilajin perusteita ja opetellaan perusteita rauhallisessa tahdissa. Suosittelemme tanssimaan alkeistason tunneilla systemaattisesti viikoittain, jotta voit oppia mahdollisimman paljon tunneista ja pääset edistymään viikoittain. Tammikuun ajan kaikki tunnit ovat todella perusteita, minkä jälkeen tunnit etenevät kevätkauden mukaan. Aloita uusi vuosi uudella tanssiharrastuksella ja tule nauttimaan Bailan tanssitunnit tunnelmasta! 

Ilmoittaudu alkeistason tanssitunneille verkkokaupastamme ja tule aloittamaan ihana tanssiharrastus!

Bienvenidos a bailar! Tervetuloa tanssimaan!  

COVID-19 INFO

Baila Bailan tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joiden avulla kontrolloimme tunneille tulijoiden määrää ja kokonaismäärää paikalla olevista asiakkaista. Tunnit alkavat poikkeuksellisesti eri aikoihin limittäin, jotta samanaikaisesti tiloissa ei olisi liian suurta asiakasmäärää. Toivomme jokaisen asiakkaan käyttävän kasvomaskia tuntien välissä, yleisissä tiloissa ja paritunneilla mahdollisuuksien mukaan. Ethän vietä ylimääräistä aikaa tiloissamme ja huomioit kanssatanssijat tullessasi paikan päälle. Henkilökuntamme pitää huolen, että käsipyyhkeitä, käsipaperia ja saippuaa on riittävästi tuntien välissä ja tehostamme siivousta tarpeen vaatiessa. Paikalle ei saa tulla oireisena tai kipeänä ja mahdollisesta koronavirustartunnasta ja altistuksesta a on ilmoitettava toimistoomme. Kiitämme kaikkia asiakkaita yhteistyöstä.