Päivitetty 1.4.2021

Tanssikoulu Baila Baila pysyy toistaiseksi tauolla normaalista viikkotoiminnasta johtuen vallitsevista määräyksistä. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja teemme muutoksia toimintaan heti, kun se on mahdollista ja tiedotamme muutoksista kaikille asiakkaille sen mukaan. Tilaathan meidän uutiskirjeemme, jotta saat päivitetyt infot tietoosi!

Kaikki kertakortit siirtyvät automaattisesti eteenpäin suljettuna olemisen ajan. Jäsenyys ja kevätkausi siirtyvät eteenpäin, kun niistä erikseen ilmoittaa baila@bailabaila.fi. Ethän täytä sähköpostiamme kyselyillä tanssikortistasi, jos vastaus löytyy myös infoistamme. Jokainen kertatanssikortti siirtyy automaattisesti eteenpäin ja on tauolla sen ajan, kun tanssikoulu on kiinni. Tanssikoulu on kiinni, kunnes saamme luvan aluehallintoviranomaisilta palata yli 10 hengen tanssitunteihin. Huomaathan, että tanssikortit siirretään vasta, kun tiedämme kuinka pitkän ajan koulu on kiinni eli vaikka nyt näyttää väärin, korjaamme asian kuntoon, kun tiedämme miten pitkän ajan kortteja joudutaan siirtämään.

Tuntitoiminta tällä hetkellä

Pienryhmätunnit ovat tauolla aluehallintomääräyksen mukaan sulkea kaikki liikuntapaikat aikavälille 1.-14.4.2021. Tiedotamme lisää, kun tunnit jatkuvat. Sillä välin tunteja järjestetään online-tuntien avulla!

Uudistuneet online-tunnit

Osallistu uudistuneille online-tunneille helposti ja kätevästi omasta olohuoneestasi. Takaapäin kuvattu tanssitunti auttaa aktiivisena pysymisessä kotipäivien keskellä!

Toimistomme on kiinni 

Vastaamme sähköposteihin 2-5 päivän viiveellä, emmekä tällä hetkellä ole tavoitettavissa puhelimitse. Ethän näin ollen täytä sähköpostiamme kysymyksillä, joihin löydät vastauksen verkkosivuiltamme ja odotat kärsivällisesti vastaustamme viestiisi. Tuntien aikana paikan päällä on henkilökuntaa. Kiitos ymmärryksestä ja tuesta kaikille asiakkaille!

Aurinkoista kevättä ja nähdään taas!