Ilmoittautumisohjeet

Tunneille ennakkoilmoittaudutaan Tanssikoulu Baila Baila-sovelluksen tai verkkokaupan (backoffice.bsport.io) kautta. Jos olet uusi asiakas, saat ensimmäisen tanssitunnin -50% tarjoushintaan. Voit ostaa tarjoustunnin joko verkkokaupasta/sovelluksesta tai paikan päällä. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista, mutta myös paikan päälle voi tulla ilmoittautumaan ensimmäisen kerran. Myös liikuntaeduilla maksaminen onnistuu vain paikan päällä (sillä verkkokauppa ei näitä hyväksy). Annathan rekisteröityessäsi oikean sähköpostin meille, jotta voimme tavoittaa sinut tarvittaessa. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet alta:

Ilmoittautumisohjeet SOVELLUKSEN kautta:

 1. Lataa sovellus: Tanssikoulu Baila Baila (App/Play store)

 2. Rekisteröidy käyttäjäksi seuraamalla ohjeita.

 3. Jos olet rekisteröitynyt paikan päällä, niin voit kirjautua sisään painamalla “unohtunut salasana” ja syöttämällä saman sähköpostiosoitteen, jonka annoit sihteerille paikan päällä.

 4. Paina vasemmalta alapalkista “schedule” nähdääksesi aikataulun.

 5. Valitse haluamasi tanssitunti ja paina “book”. Sovellus ohjaa sinut eteenpäin ostamaan tuotteen (kertamaksu/tanssikortti). Voit myös ensin painaa alapalkista ostoskärry-symbolia, ostaa tuotteen ja tämän jälkeen ilmoittautua haluamillesi tunneille.

 6. Huomaathan, että meillä työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat saavat tunnit alennettuun hintaan todistusta vastaan. Nämä tunnit tulee ostaa paikan päältä Baila Bailan asiakaspalvelusta ensimmäisen kerran.

 7. Voit katsoa varauksiasi painalla “bookings” alapalkista. Muistathan, että peruuntumiset tulee tehdä viim. 3h ennen tanssitunnin alkua, jotta saat tuotteen takaisin käyttöön. Peru tanssitunti painamalla “cancel” varauksen kohdalta.

 8. Näet tanssikorttisi saldon painamalla ostoskärryn symbolia alapalkista ja “my passes”.

 9. Luethan läpi käytännön ohjeemme ja periaatteemme ennen kuin käytät palveluitamme.

Ilmoittautumisohjeet VERKKOSELAIMEN kautta

 1. Mene osoitteeseen: backoffice.bsport.io ja kirjaudu sisään, jos sinulla on jo profiili tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi seuraamalla ohjeita.

 2. Paina Tanssikoulu Baila Baila, kun olet kirjautunut sisään ja “calendar” nähdäksesi tuntiaikataulun.

 3. Valitse haluamasi tanssitunti ja paina “book”. Järjestelmä ohjaa sinut eteenpäin ostamaan tuotteen (kertamaksu/tanssikortti). Voit myös ensin painaa “webshop” ja ostaa tuotteen ja tämän jälkeen ilmoittautua haluamillesi tunneille.

 4. Huomaathan, että meillä työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat saavat tunnit alennettuun hintaan todistusta vastaan, mutta nämä tunnit tulee ostaa paikan päältä Baila Bailan asiakaspalvelusta ensimmäisen kerran.

 5. Voit katsoa varauksiasi painamalla “bookings”. Muistathan, että peruuntumiset tulee tehdä viim. 3h ennen tanssitunnin alkua, jotta saat tuotteen takaisin käyttöön. Perut tanssitunnin painamalla “cancel” varauksen kohdalta.

 6. Näet tanssikorttisi saldon painamalla oikelta yläreunasta oma profiili ja “my passes”.

 7. Luethan läpi käytännön ohjeemme ja periaatteemme ennen kuin käytät palveluitamme.