Tunnit Voimassa Hinta €
(normaali/opisk., eläk., työtön
1h 16/14
10h 5 vko 125/115 €
10h 12 vko 135/125 €
20h 5 vko 175/155 €
20h 12 vko 195/175 €
ANYTIME 4 vko 195/175 €
BAILA BAILA JÄSENYYS  12 kk (määräaik.) 135 €/kk
Syyslukukausi 599€ / 559

Lippuja tunneille ja erilaisia tuntikortteja voi ostaa Bailan Bailan toimistolta iltaisin tuntien aikana tai vaihtoehtoisesti verkkokaupastamme.

Kertamaksu tunneille on (55 min) 16€ / 14€ (alennettu hinta koskee seuraavia: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät).

Poissaolot kurssilta voi korvata seuraavasti: Kaksi kertaa voi olla pois ja korvata tunnit Bailan muilla viikkotunneilla ilman lääkärintodistusta. Poissaolot, jotka ylittävät tämän ovat korvattavia ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Kaikille korvattaville tunneille tulee ilmoittautua Bailan toimistoon ja tunnit tulee korvata syyslukukauden aikana, viimeistään 14.12. mennessä.

Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan korttien voimassaoloaikaa voidaan pidentää. Huom! Lukukausimaksuun saa pidennystä ainoastaan vähintään yhden kuukauden yhtämittaisesta sairaslomasta.

Kortin kautta voi pidentää (esim. 10h/5vk  ->  10h/12 vko) kortin ollessa vielä voimassa. Pidennys maksaa 20€. Toinen vaihtoehto on ostaa uusi kortti, ja siirtää vanhaksi menevältä kortilta käyttämättä jääneet tunnit uudelle kortille, hintaa tälle tulee 5€ per tunti. Kun kortin kausi on päättynyt, ei kauden pidennys eikä tuntien siirtäminen uudelle kortille ole enää mahdollista.

Kortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi antaa muiden henkilöiden käyttöön.

Jos valkoinen tanssikortti hukkuu, veloitamme uudesta kortista 5€.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Meillä käyvät myös Smartum, Virike, SporttiPassi, Edenred ja ePassi. Nämä kaikki ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Baila Baila Jäsenehdot:

Baila Bailan jäsenenä tanssit niin paljon kuin haluat kiinteällä kuukausimaksulla. Jäsenyys sopii erinomaisesti enemmän tanssiville. Jäseneksi ryhtyminen vaatii allekirjoitetun jäsensopimuksen, jäsenehdot löydät tästä alta:

 1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat asiakas (jäsen) henkilökohtaisesti ja Tanssikoulu Baila Baila Oy.
 2. Sopimus on vähintään kahdentoista kuukauden mittainen ja määräaikainen sopimus (peruskausi). Sopimuksen peruskausi alkaa sopimuksessa erikseen määriteltynä päivänä.
 3. Sopimusta ei voi purkaa sopimuksen peruskauden aikana. Peruskauden jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen peruskauden päättymistä. Tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa on yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika.
 4. Jäsenkortit ovat henkilökohtaisia ja niiden väärinkäytöstä voi seurata jäsenen irtisanominen ja sopimuksen purkaminen. Jos jäsen joudutaan irtisanomaan ja sopimus joudutaan purkamaan ennen peruskauden loppua, voidaan jäseneltä kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.
 5. Jos joku muu kuin jäsen itse, esim. työnantaja, maksaa kuukausimaksun joko osittain tai kokonaan, on jäsen silti itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että kaikki maksut tulevat suoritetuiksi. Ulkopuolista maksajaa eivät koske tämän sopimuksen oikeudet tai velvollisuudet.
 6. Jos jäsen ei kehotuksesta huolimatta suorita maksujaan, on Tanssikoulu Baila Baila Oy oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee jäsenen maksaa asiasta koituvat, kohtuulliset perimiskulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan jäsen irtisanoa ja sopimus purkaa välittömästi. Tässä tilanteessa jäseneltä voidaan kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.
 7. Kuukausimaksu veloitetaan laskulla, jonka eräpäivä on jäsensopimuksella sovittu kuukauden 30. päivä. Jäsen suorittaa maksut oma-aloitteisesti sovittuna eräpäivänä.
 8. Jäsensopimuksen solminut Jäsen voi hakea jäsenyytensä jäädytystä. Jäädytys tarkoittaa jäsenyyden tilapäistä keskeytystä yhdeksi kuukaudeksi. Jäädytyksen aikana Jäsenen jäsenkortti on lukittu, eikä sitä voi käyttää. Jäädytys voidaan myöntää 1 kuukauden ajaksi / vuosi. Jäseneltä ei veloiteta Jäsenmaksuja ns. jäädytyskautta vastaavalta ajalta mutta Jäsenen sitoutumisaikaa pidennetään ns. jäädytyskautta vastaavalla ajalla.
 9. Erikoistapauksissa, kuten raskaus, muutto, asevelvollisuus, voi jäsen irtisanoa sopimuksen yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Yli kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää jatkamalla sopimusta todistettua sairauslomaa vastaava päivien lukumäärä peruskauden päätyttyä. Näissä tapauksissa on aina toimitettava asianmukaiset todistukset tanssikoulun toimistoon.
 10. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tanssikoulun tiedotuskanavissa vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaanastumista.
 11. Tanssikoulu Baila Baila Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä tanssikoulun ilmoitustauluilla etukäteen. Jos jäsen kokee, että hänen etunsa ovat muutoksista johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän irtisanoa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
 12. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä osoitteeseen baila@bailabaila.fi. Irtisanomista koskevat mahdolliset liitteet on jätettävä tanssikoulun vastaanottoon tai lähetettävä postitse osoitteeseen Tanssikoulu Baila Baila Oy, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa ystävää, kaveria tai perheenjäsentä kuin antamalla hänelle Baila Bailan lahkaortti. Lahjakorttimme on voimassa 12kk ostohetkestä lähtien ja sen voit ostaa suoraan tanssikoulusta (Eerikinkatu 27) tuntiemme aikana. Katso tarkemmat ohjeet, miten voit hankkia lahjakortin!

Lahjakortti