Tanssituntien Hinnasto

Tunnit Voimassa Hinta €
(normaali/opisk., eläk., työtön
1h 18/16 €
1h UUSI ASIAKAS* 9 €
5h 5 vko 75/65 €
10h 5 vko 129/119 €
20h 5 vko 199/179 €
KUUKAUSI ANYTIME 4 vko 199/179€
BAILA BAILA JÄSENYYS  12 kk (määräaik.) 140 €/kk
SYYSKAUSI 2021 (ei sis. ulkomaalaisten opettajien workshoppeja) 599€ / 559€
Online-tunnit 1t / 10€, 5t / 35€

Lippuja tunneille ja erilaisia tuntikortteja voi ostaa Bailan Bailan toimistolta iltaisin tuntien aikana tai vaihtoehtoisesti verkkokaupastamme.

Kertamaksu tunneille on (50 min) 18€ / 16€ (alennettu hinta koskee seuraavia: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). *Täysin uutena asiakkaana voit tanssia ensimmäisen tuntisi ikinä -50% hintaan. (Tarjous ei koske festaritunteja tai workshoppeja yms.

Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan korttien voimassaoloaikaa voidaan pidentää. Huom! Lukukausimaksuun saa pidennystä ainoastaan vähintään yhden kuukauden yhtämittaisesta sairaslomasta.

Korttiin voi ostaa lisäviikkoja, yhden viikon hinta pidennyksenä on 15€ tai vaihtoehtoisesti kolme viikkoa 30€. Toinen vaihtoehto on ostaa uusi kortti, ja siirtää vanhaksi menevältä kortilta käyttämättä jääneet tunnit uudelle kortille, hintaa tälle tulee 5€ per tunti. Kun kortin kausi on päättynyt, ei kauden pidennys eikä tuntien siirtäminen uudelle kortille ole enää mahdollista.

Kortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi antaa muiden henkilöiden käyttöön.
Jos valkoinen tanssikortti hukkuu, veloitamme uudesta kortista 10€.
Meillä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
Meillä käyvät myös Smartum, Virike, SporttiPassi, Edenred ja ePassi. Nämä kaikki ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Baila Baila Jäsenehdot:

1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat asiakas (jäsen) henkilökohtaisesti ja Tanssikoulu Baila Baila Oy.

2. Sopimus on vähintään kahdentoista kuukauden mittainen ja määräaikainen sopimus (peruskausi). Sopimuksen peruskausi alkaa sopimuksessa erikseen määriteltynä päivänä. Vanhojen jäsenien kohdalla noudatetaan aikaisemmin allekirjoitettua sopimusta ja sen mukaista peruskautta.

3. Sopimusta ei voi purkaa sopimuksen peruskauden aikana. Peruskauden jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen peruskauden päättymistä. Tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa on yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika.

4. Mikäli jäsen haluaa purkaa sopimuksen ennen peruskauden (12 kk) loppumista, voidaan sopimus purkaa painavasta syystä. Baila Baila Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä lopullisen päätöksen syyn pätevyydestä. Mikäli sopimus päädytään purkamaan, jäsenelle tulee maksettavaksi jäsenyysmaksun ja anytime-kortin erotus per kuukausi.

5. Jäsenkortit ovat henkilökohtaisia ja niiden väärinkäytöstä voi seurata jäsenen irtisanominen ja sopimuksen purkaminen. Jos jäsen joudutaan irtisanomaan ja sopimus joudutaan purkamaan ennen peruskauden loppua, voidaan jäseneltä kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.

6. Jos joku muu kuin jäsen itse, esim. työnantaja, maksaa kuukausimaksun joko osittain tai kokonaan, on jäsen silti itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että kaikki maksut tulevat suoritetuiksi. Ulkopuolista maksajaa eivät koske tämän sopimuksen oikeudet tai velvollisuudet.

7. Jos jäsen ei kehotuksesta huolimatta suorita maksujaan, on Tanssikoulu Baila Baila Oy oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee jäsenen maksaa asiasta koituvat, kohtuulliset perimiskulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan jäsen irtisanoa ja sopimus purkaa välittömästi. Tässä tilanteessa jäseneltä voidaan kuitenkin periä sopimuksen mukaiset jäljellä olevat maksut.

8. Kuukausimaksu voidaan suorittaa suoraveloituksena tai vaihtoehtoisesti muuten sovitusti Baila Bailan kanssa.

9. Jäsensopimuksen solminut Jäsen voi hakea jäsenyytensä jäädytystä. Jäädytys tarkoittaa jäsenyyden tilapäistä keskeytystä yhdeksi kuukaudeksi. Jäädytyksen aikana Jäsenen jäsenkortti on lukittu, eikä sitä voi käyttää. Jäädytys voidaan myöntää 1 kuukauden ajaksi / vuosi. Jäseneltä ei veloiteta Jäsenmaksuja ns. jäädytyskautta vastaavalta ajalta mutta Jäsenen sitoutumisaikaa pidennetään ns. jäädytyskautta vastaavalla ajalla.

10. Erikoistapauksissa, kuten raskaus, muutto, asevelvollisuus, voi jäsen irtisanoa sopimuksen yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Yli kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää jatkamalla sopimusta todistettua sairauslomaa vastaava päivien lukumäärä peruskauden päätyttyä. Näissä tapauksissa on aina toimitettava asianmukaiset todistukset tanssikoulun toimistoon.

11. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tanssikoulun tiedotuskanavissa vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaanastumista.

12. Tanssikoulu Baila Baila Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä tanssikoulun ilmoitustauluilla etukäteen. Jos jäsen kokee, että hänen etunsa ovat muutoksista johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän irtisanoa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

13. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä osoitteeseen baila@bailabaila.fi. Irtisanomista koskevat mahdolliset liitteet on jätettävä tanssikoulun vastaanottoon tai lähetettävä postitse osoitteeseen Tanssikoulu Baila Baila Oy, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

Mikä olisikaan parempi tapa muistaa ystävää, kaveria tai perheenjäsentä kuin antamalla hänelle Baila Bailan lahkaortti. Lahjakorttimme on voimassa 12kk ostohetkestä lähtien ja sen voit ostaa suoraan tanssikoulusta (Eerikinkatu 27) tuntiemme aikana. Katso tarkemmat ohjeet, miten voit hankkia lahjakortin!