Kiinnostaako sinua Baila Bailan esiintyvät ryhmät? Lue alta kevätkauden esiintyvien ryhmien esittelyt ja ilmoittaudu mukaan kokeiluviikon ensimmäisille tunneille tai heti kaikille tunneille!

Kevätkauden aikataulusta löytyy kahdenlaisia esiintyviä ryhmiä:

SHOW-RYHMÄT: harjoittelevat esitystä nimenomaisesti kevään Salsa Festival -tapahtumaa varten, minkä jälkeen tunti poistuu aikataulusta. Show-ryhmät ovat suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille ja hintaan kuuluu esiintyminen Salsa Festival -tapahtumassa. Jos tapahtumaa ei järjestetä, kuvaamme videokuvauksena esityksen.

Ryhmiin sitoudutaan tanssikauden ajaksi ja maksuvälineeksi käy Bailan kevätkausi, jäsenkortti tai tavallinen kertatanssikortti. Jos maksat ryhmän kertatanssikortilla, veloitamme kaikki kerrat ilmoittautumalla kevään tunneille mukaan. Sinulla on mahdollisuus korvata show-ryhmä tunneilta kaksi kertaa tavallisilla tunneilla. Hintaan sisältyy esitys, mutta hintaan ei sisälly esityksen yhteydessä järjestävien bileiden bilelippu (jos bileet Baila Bailan ulkopuolella), videokuvauksien mahdollisen lokaation maksu, eikä ylimääräiset tanssiharjoitukset, joiden maksusta sovitaan erikseen Bailan kanssa.

Show-ryhmät kevätkaudella 2022:

TIISTAISIN kello 19:00 REGGAETON / Yasser

TIISTAISIN kello 20:00 PARIBACHATA / Yasser

KESKIVIIKKOISIN kello 20:00 RUEDA / Carlos

!! Carloksen rueda show-ryhmään ilmoittaudutaan yhdessä tanssiparin kanssa, jotta takaamme tasaparin tunnille. Tanssiparia vaihdetaan ruedassa koko ajan eli vain ilmoittautuminen tapahtuu tasaparein. !!

PERJANTAISIN kello 18:00 SALSA LADIES STYLE / Mailevis 

KOREOGRAFIA-RYHMÄ: Maileviksella on kevätkaudella kaksi koreografia-ryhmää, joista toinen on Salsa Festival show-ryhmä ja toinen koko kevätkauden koreografia ryhmä. Maanantain ryhmä on suunnattu keskitason tanssijoille ja ryhmä harjoittelee yhden pidemmän koreografian koko kevätkauden ajan, jonka ryhmä esittää kevätkauden päätösjuhlissa 29.5. ja videokuvataan upeaksi tanssivideoksi. Voit halutessasi osallistua toiseen tai molempiin ryhmiin tanssikortillasi. Ryhmiin sitoudutaan tanssikauden ajaksi ja maksuvälineeksi käy Bailan kevätkausi, jäsenkortti tai tavallinen kertatanssikortti. Jos maksat ryhmän kertatanssikortilla, veloitamme kaikki kerrat ilmoittautumalla kevään tunneille mukaan. Hintaan sisältyy esitys, mutta hintaan ei sisälly: esityksen yhteydessä järjestävien bileiden bilelippu (jos bileet Baila Bailan ulkopuolella), videokuvauksien mahdollisen lokaation maksu, eikä ylimääräiset tanssiharjoitukset, joiden maksusta sovitaan erikseen Bailan kanssa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tulevan kevätkauden esiintyvistä ryhmistä, vastaamme kysymyksiin mielellämme baila@bailabaila.fi. Katso kokeiluviikon aikataulu ja tule kokeilemaan esiintyviä ryhmiä puoleen hintaan! ¡Bienvenidos a bailar!