Tanssikoulu Helsinki:

Uuden asiakkaan ensimmäinen tanssitunti -50% introhintaan!

Aloita tanssitunnit Tanssikoulu Baila Bailassa koska tahansa – ensimmäinen tunti uutena asiakkaana -50%, oli sitten kyseessä alkeistason tunti tai jatkotason kokeneempi konkari! Tanssitunti Helsinki Kampissa edulliseen hintaan ja Baila Bailan tanssitunnit voi aloittaa koska tahansa, tulla kokeilemaan kerran, minkä jälkeen ostaa tanssikortti ja jatkaa ihanaa tanssiharrastusta! Baila Baila tarjoaa tanssitunteja viikon jokaisena päivänä* yli 10 eri opettajan turvin neljässä eri tanssisalissa. Aikataulusta löytyy aikuisille suunnattuja tanssitunteina salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia, boombataa ja erilaisia ladies stylingin sekä afrokuubalaisia tansseja. Alkeistunneille ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta ja Baila Bailan paritunneille voi aina tulla mukaan ilman omaa tanssiparia.

Ilmoittaudu ensimmäiselle tanssitunnille suoraan verkkokaupasta: rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi ja osta introtarjous – ja varaa paikkasi. Voit myös maksaa meillä kaikilla liikuntaeduilla, mutta tällöin ilmoittaudu sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. 

Baila Baila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Kampissa, Eerikinkatu 27:ssa.

Tutustu Baila Bailan huikeaan opettajakaartiin, lue lisää tuntikuvauksista ja katso upeita tanssivideoista somestamme! Varaa tuntisi ennakkoon ja tule tanssimaan!

TERVETULOA TANSSIMAAN! BIENVENIDOS A BAILAR!

(* Tarjous koskee vain uusia asiakkaita; tarjousta voi hyödyntää vain kerran; ja se lasketaan normaalista 18€ tuntilipusta.)

(**Pois lukien kesän mahdolliset tanssitauot)

Tanssitunti Helsinki.