TERVETULOA BAILA BAILAAN!

Täältä löydät nopeasti vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et saa tästä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. Ilmoitathan meille myös, jos ajattelet, että olisi hyvä lisätä joku kysymys ja vastauksen tänne!

Katso erikseen COVID-19 INFO, jos kysymyksesi liittyy koronavirukseen ja toimintaamme.

K: Minkälaisia tunteja aikataulusta löytyy?

V: Baila Bailan kaikki tunnit ovat niin sanottuja drop-in tunteja eli paikalle voi tulla koska tahansa mukaan. Voit tanssia aikataulussamme salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia, afrokuubalaisia tansseja, erilaisia ladies style tunteja sekä paljon muuta. Voit tanssia viikon aikana kaikkia tarjoamiamme tunteja eri opettajilta, joten tiettyä yhden ‘’kurssin’’ sitoutumista emme vaadi. Suosittelemmekin kokeilemaan eri opettajien tunteja sekä eri tanssilajeja ja löytämään omat suosikkisi!

K: Miten ennakkoilmoittaudun tunneille? Vai voinko tulla vain paikan päälle?

V: Suosittelemme ennakkoilmoittautumaan uutena asiakkaana haluamallesi tunnille sähköpostilla (baila@bailabaila.fi), koska tunneille on osallistujamäärä rajoituksia. Kuitenkin kaikki Bailan tunnit ovat drop in tunteja, joten voit myös hyvin soittaa (+358 41 533 7383) toimistoon ja kysyä, onko tunnilla tilaa ja mahdutko mukaan! Ensimmäisen kerran yhteydessä rekisteröimme sinut halutessasi järjestelmäämme, jolloin voit helposti ja nopeasti ilmoittautua kaikille haluamillesi tunneille.

K: Ovatko alkeistunnit aivan aloittelijoille?

V: Kyllä. Alkeistunneille ei tarvitse aikaisempaa tanssi- tai urheilukokemusta. Alkeistunnit alkavat aivan alusta kunkin lukukauden alkuvaiheessa. Lukukauden edetessä myös alkeistuntien taso etenee, kuitenkin rauhallisesti tanssin tekniikkaan, askeleihin ja musiikin rytmiin tutustuen. Alkeistunnit löydät aikataulusta keltaisella. Jos haluat aloittaa tanssin kesken kauden ja olet epävarma taidoistasi, suosittelemme juttelemaan toimistohenkilökunnan kanssa, sillä tarjoamme yksityistunti paketteja aloittelijoille ja niissä pääsee mukaan alkeisiin, jonka jälkeen voi hypätä mukaan viikkotunneille!

K: Voiko paritunneille tulla ilman paria?

V: Kyllä voi! Kaikilla paritunneilla vaihdetaan paria jatkuvasti ja suurin osa tuleekin paritunneille yksin ilman omaa vakituista tanssiparia. Kuitenkin paritunneille voi myös tulla oman tanssiparin kanssa ja tanssia vaihtamatta paria, tällöin tämä on hyvä ilmoittaa opettajalle ennen tunnin alkua, niin hän tietää ohjata paria vaihtamattomat oikeaan paikkaan salissa! (Katso päivitetyt COVID-19 INFO koskien paritunteja, sillä siihen niihin saattaa tulla muutoksia.)

K: Mistä tiedän oikean tuntitason itselleni?

V: Tuntien tasot ja niiden selitykset löydät aikataulun ylänurkasta. Tämän lisäksi on hyvä kysyä esimerkiksi omalta opettajalta, voiko jo siirtyä seuraavalle tasolle tai pärjääkö seuraavan tason tunneilla! Opettajat tietävät parhaiten ja auttavat aina mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita.

K: Minkä ikäisille tunnit ovat suunnattu?

V: Baila Bailan tunnit ovat suunnattu pääsääntöisesti aikuisille. Meillä ei ole alaikärajaa tunneille, mutta suosittelemme, että alle 16-vuotiaat eivät tule tunneille mukaan. Tämän lisäksi järjestämme erikseen kurssimuotoisena muun muassa äideille ja vauvoille tarkoitettuja tunteja, joista tiedotamme erikseen nettisivuillamme.

K: Minkälaisilla vaatteilla ja kengillä tunneille pitää tulla?

V: Suosittelemme tavallisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä (ei mustapohjaisia), sillä tunneilla tulee monesti hiki ja joustavat vaatteet tekevät tanssimisesta mieluisampaa. Naisilla ei tarvitse olla korkokenkiä elleivät itse halua laittaa.

K: Saako Bailasta tilattua yksityistunteja?

V: Kyllä saa! Laittamalla meille sähköpostia baila@bailabaila.fi ja kertomalla minkälaisen yksityistunnin haluat, luomme juuri sinun tarpeidesi mukaisen yksityistunnin! Yksityistuntien hinnaston löydät täältä: https://www.bailabaila.fi/polttaritunnit-yksityistunnit/.

K: Paljon yksi tunti maksaa? Minkälaisia maksuvälineitä teillä on käytössä?

V: Täältä löydät kaikki tiedot hinnastosta ja käytössä olevista maksuvälineistä: https://www.bailabaila.fi/hinnasto/.

K: Jos haluan liittyä jäseneksi, miten se toimii?

V: Baila Bailan jäsenenä saat tanssia niin paljon kuin haluat kiinteällä kuukausimaksulla ja se onkin loistava tapa säästää rahaa ja tanssia paljon! Selaamalla hinnastosivustoa hieman alaspäin, löydät jäsenehtomme: https://www.bailabaila.fi/hinnasto/.

Seuraamalla meitä myös esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa (tanssikoulubailabaila) saat paljon ajankohtaista informaatiota, voit seurata tanssituntejamme sekä muuten tapahtumiamme ja toimintaamme!