YELLOW = BEGINNERS
GREEN = INTERMEDIATE
PINK = ADVANCED

Asiakastiedote: Enkora on poistunut käytöstä ja olemme siirtyneet uuteen ajanvaraus järjestelmään. Tästä eteenpäin tunneille ilmoittautuminen tapahtuu Baila Bailan kotisivun kautta www.bailabaila.fi , valitse Ilmouttaudu tunnille / Need New password.
Jos olet Bailan jäsen tai sinulla on aktiivinen tanssikortti, tietosi on siirretty uuteen järjestelmään, ja pääset kirjautumaan tilillesi samalla sähköpostilla, joka sinulla oli käytössä vanhassa järjestelmässä. Valitse vain ”Need new password?” kirjautuessasi sisään ensimmäistä kertaa, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.
Tämän viikon rekisteröinnit on päivitetty uuteen järjestelmään, mutta 1. helmikuuta alkaen sinun on rekisteröidyttävä uudelleen. Jos sinulla ei ole tanssikorttia, pääset ostamaan kortin ja varaamaan tunteja luomalla uuden käyttäjätili.
Uuden järjestelmän lisäksi otamme käyttöön uuden varaus- ja peruutus käytännön, jotta mahdollisimman moni tanssija saa mahdollisuuden osallistua tunneille, tietoa tästä on tulossa myöhemmin
Huom: Teemme parhaamme, jotta siirtymä uuteen järjestelmään sujuu mahdollisimman hyvin, mutta pyydämme kärsivällisyyttä mikäli ongelmia ilmenee.

Tervetuloa tanssimaan Baila Bailaan! Kaikki alkeistason tanssitunnit on -50% koko tammikuun ajan. Nyt sinulla on siis loistava tilaisuus aloittaa kokonaan uusi tanssiharrastus aivan alkeista. Alkeistunneille eli aikataulun keltaisille tunneille ei tarvitse aiempaa tanssi-tai liikuntakokemusta. Tanssi harrastuksena sopii kaiken ikäisille ja tuo takuuvarmasti aurinkoa arkeesi. Paritunneille ei tarvitsee omaa tanssiparia.
Ilmoittaudu ennakkoon verkkokaupastamme ja valitse sieltä palveluryhmä alkeistunti ja ilmoittaudu alkeistunti kalenterista tai laita meiliä baila@bailabaila.fi ja varaa tuntisi meilitse.
Tiesithän, että meillä voit tanssia yhdellä tanssikortilla kaikkia eri tanssitunteja ja aloittaa harrastuksen koska tahansa? Osta tanssikorttisi verkkokaupasta ja tule tanssimaan.
Bienvenidos a bailar! Tervetuloa tanssimaan! Welcome to dance with us!

Online Store
Register

MONDAY

TUESDAY

WEDNESDAY

THURSDAY

FRIDAY

SATURDAY

SUNDAY

Online Store
Register