Oletko joskus haaveillut salsan aloituksesta? Parisalsa on harrastus, joka takuuvarmasti tuo hymyn huulille koko viikoksi ja roppakaupalla aurinkoa arkeesi. Voit lukea salsatanssin tarkemman tuntiesittelyn tästä. Alla kerromme, miksi parisalsa on tanssilaji, joka sopii kaikille, ja miksi juuri sinun kannattaa kokeilla sitä Baila Bailassa!

Miksi juuri parisalsa?

Parisalsassa, niin kuin muillakin paritunneilla Bailassa yhdistyy tanssin tuoma energia ja yhdessä tanssimisen ilo. Vaikka monet aluksi jännittävät paritunteja ja vieraan parin kanssa tanssimista, jää tähän tanssimisen muotoon koukkuun ja yhtäkkiä voi huomata tanssivansa pelkästään parisalsaa!

Paritunnit eroavat yksin tanssittavista tunneista monellakin tapaa. Ensinnäkin tunneilla tanssitaan parin kanssa yhdessä. Parista saa energiaa tanssiin ja molemmilla tanssijoilla (viejällä ja seuraajalla) on omat roolit tanssiessa. Parisalsassa viejällä on isompi rooli viedessään tanssia,kun taas seuraajan tehtävä on seurata tulevia kuvioita. Näin ollen tanssilaji tarjoaakin on sosiaalista ja hauskaa yhdessä tekemistä, jonka jälkeen hymy pysyy huulilla koko loppuillan!

Salsaa voi tanssia missä vain, milloin vain!

Parisalsa ei rajoitu vain viikoittaisille tanssitunneille, vaan sitä on mahdollista tanssia myös esimerkiksi erilaisissa tanssitapahtumissa, bileissä tai vaikka rannalla spontaanisti! Tanssibileissä voi harjoitella jo opittuja parisalsan kuvioita sekä samalla kehittää omia tanssitaitoja rennossa ympäristössä. Tanssiminen on myös loistava tapa löytää uusia ystäviä, kun tanssiessa tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsee osaksi iloista tanssiyhteisöä. Parisalsa tuo siis elämään paljon muutakin kuin vain tanssin ja siksi se on monien kestosuosikki tanssilaji Bailan tanssilajeista!

Miten aloittaa tunnit Helsingissä?

Baila Bailassa voit tanssia parisalsaa viikon jokaisena päivänä, eritasoisilla tunneilla ja useamman eri opettajan johdolla. Paritunneille voit tulla yksin tai yhdessä tanssiparin kanssa. Omaa tanssiparia ei tarvitse, sillä tunneilla vaihdetaan paria jatkuvasti ja /niin, että myös opettajan kanssa pääsee tanssimaan tunnin aikana. Suurin osa Bailan asiakkaista tuleekin parisalsatunneille yksin, eli tanssin aloittamisesta ilman omaa tanssiparia ei tarvitse stressata ollenkaan!

Miten mukaan tunneille?

Bailan viikko-ohjelman löydät tästä ja voit tulla tunneille mukaan koska tahansa kertamaksulla tai ostaa pidempiaikaisia tanssikortteja. Kaikki parisalsat on merkitty aina sanalla *PARI.

Yhteenvetona 5 syytä aloittaa parisalsa:

Parisalsa on hauska ja iloinen tanssilaji!
Parin kanssa tanssiessa saat energiaa toisesta, ja siinä korostuu yhdessä tekemisen ilo.
Löydät uusia ystäviä ja pääset osaksi iloista salsayhteisöä.
Voit tulla mukaan tanssibileisiin ja nauttia tanssista missä vain ja milloin vain!
Parisalsa on myös loistava liikunnan muoto, jossa kunto kohenee melkein huomaamatta.

Kuuntele Bailan tanssiopettajien suosikki parisalsakappaleet (linkki Spotify) ja tule mukaan tunneille!

Katso AIKATAULU (painike) ja tule tanssimaan!

Kiinnostaako lisäksi jokin muu tanssilaji? Lue lisää bachatasta (linkki bachata) tai reggaetonista.