Tervetuloa kokemaan uudistuneet online tanssitunnit Bailan huippu opettajien johdolla!☀️

Tule nauttimaan tanssin tuomasta ilosta, auringosta ja energiasta suoraan omasta olohuoneestasi. Takaapäin kuvattu suora live stream tanssitunti luo miellyttävän online tanssitunti kokemuksen ja takaa iloisen tunnelman kotiisi. Online tanssitunnille et tarvitse muuta kuin tietokoneen tai puhelimen ja pienen tanssitilan. Ilmoittaudu tunneille helposti verkkosivujen kautta tai Baila Baila sovelluksessa!

Online tanssituntien hinnasto

1 tunti – 10€
5 online-tunnin paketti – 35€
10 online-tunnin paketti – 60€
20 online-tunnin paketti – 120€

Paritunnille ostettava kaksi tuntilipuketta tai paketista menee kaksi tuotetta.

Osallistumisohjeet

– Osta yksittäinen tunti tai haluamasi online-tuntipaketti Bailan verkkokaupassa tai Tanssikoulu Baila Baila sovelluksessa. (Sinun pitää rekisteröityä mindbodyyn, jos olet uusi asiakas!)

– Ilmoittaudu haluamallesi online-tanssitunnille normaalisti verkkosivujemme tai sovelluksen kautta (online-tunnit tunnistat tunnin edessä lukevasta “virtual” tekstistä).

– Saat osallistumislinkin sähköpostiisi puoli tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tunnin alkuun on vähemmän kuin puoli tuntia, saat linkin sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa.

– Klikkaa sähköpostiisi tullutta linkkiä ja nauti online-tanssitunnista!

– HUOM. Mikäli joudumme perumaan tunnin palautamme rahan asiakastilillesi toista tuntia varten!

Kolme syytä jatkaa tanssia kotona

✅ Tanssi tuo aurinkoa ja energiaa arkeen!

✅ Tanssi auttaa unohtamaan arjen huolet!

✅ Tanssi nostattaa kuntoa ja mieltä etäpäivien keskellä!

Online tanssituntien aikataulu

Tuntien aikataulu menee pienryhmätuntien mukaisesti, joten jos jostain syystä paikan päällä oleva tunti joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä asianmukaisesti ja palautamme tunnin saldoosi. Lisäksi aikatauluun voi tulla muutoksia viikoittain ja toiveiden mukaisesti sekä tilanteen vaatimalla tavalla. Pysythän siis kuulolla niistä!

Tule tunneille mukaan jo heti tällä viikolla ja nauti iloisista lattarirytmeistä! Jos sinulla on esittää toivomuksia tunneista tai muutakaan palautetta, otamme sitä mielellämme vastaan baila@bailabaila.fi!

Online-tunnit ovat ihana tapa jatkaa tanssiharrastusta kotona ja saada uutta tekemistä jo vuoden kestäviin etäpäiviin. Tanssimalla turvallisesti kotona takaat päivääsi aimo annoksen Bailan opettajien energiaa ja iloa sekä nostatat kuntoasi huomaamatta. Kokeile aluksi yhtä online tanssituntia 10€ / tuntihintaan ja tule sitten mukaan viikoittain!

¡Bienvenidos a bailar! Welcome to dance with us! Tervetuloa kokemaan Baila Bailan online tanssitunnit!