Kesällä tanssitaan!

Baila Baila avaa ovensa asiakkaillen kesäkuussa 1.6. kevennetyin rajoituksin! Paikan päällä pidettävien tuntien lisäksi jatkuvat super suositut online-tunnit, jotta mahdollisimman moni pääsisi tanssimaan! Kesäkuun aikataulu on nyt julkaistu ja löydät sen täältä.

Kaikki tanssikortit aktivoidaan käyttöön alkaen 1.6. Pois sulkien erikseen sovitut jäsenkortit ja lukukauden ostaneiden kortit. Kaikki kortit ovat automaattisesti siirretty eteenpäin jatkumaan siitä, mihin ennen 17.3. kortin viikot ja käyttökerrat jäivät. Voit tarkistaa korttisi tiedot suoraan enkorasta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia enkoraan, pääset luomaan tunnukset Baila Bailaan antamallasi sähköpostilla. Bailan kortit käyvät maksuvälineeksi niin online- kuin paikan päällä pidettäville tunneille!

Jos ilmoittaudut online-tunneille tanssikorttisi välityksellä tapahtuu se myös enkorassa. Ilmoittautumisen jälkeen ennen tunnin alkua lähetämme tuntitiedot kyseiselle tunnille. Online-tunneille on hyvä ilmoittautua hyvissä ajoin, jotta kerkeämme lähettää tuntitiedot ennen tuntien alkua.

Toivomme tunneille ennakkoilmoittautumista enkoran välityksellä, jotta aulatilat eivät ruuhkautuisi ennen tunteja. Pukuhuoneet ja suihkut ovat avattu asiakkaiden käyttöön, sauna on toistaiseksi poissa käytöstä. Jokaisen asiakkaan tulee tunneille tullessaan noudattaa THL:n ohjeistuksia koskien yleistä hygieniaa ja  tunneille ei saa missään nimessä tulla kipeänä tai oireisena! Tällä tavoin takaamme turvallisen tanssiympäristön kaikille!

Jos sinulla on mitään kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse baila@bailabaila.fi tai puhelimitse 041 533 7383.

Tervetuloa takaisin tanssimaan!