Tervetuloa aloittamaan tanssit Baila Bailaan! Me Bailassa takaamme, että tanssiharrastus tuo sinulle aurinkoa ja iloa syksyn arkeen. Baila Baila ei ole vain tanssikoulu, mutta myös yhteisö, jossa yhdistyy eri-ikäisten ilo ja intohimo tanssia kohtaan. Ei väliä, vaikka et olisi koskaan kokeillut aikaisemmin tanssia tai perusrytmit eivät ole sinulle tuttuja. Suurin osa Bailan asiakkaista ovat aloittaneet aivan nollasta ja oppineet tanssin alkeet tunneillamme. Tanssi harrastuksena sopii kaikenikäisille ja Bailan alkeistunnit ovat matalan kynnyksen tanssitunteja, joihin kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysymyksiä ennen tunneille tuloa tai tuntien aikana, henkilökuntamme auttaa mielellään! 😃

Miten ilmoittaudun tunneille?

Uutena asiakkaana Baila Bailan tunneille voit ilmoittautua helposti sähköpostitse baila@bailabaila.fi, kerro viestikenttään nimesi, mille tunnille haluat. Voit halutessasi maksaa tunnin myös ennakkoon, jolloin lähetämme sinulle vastauksena maksutiedot.

Suosimme ennakkoilmoittautumista näin korona syksynä, jotta tunneille tuleminen tapahtuisi turvallisesti ilman turhia jonoja. Jos kuitenkin haluat, voit tulla vain paikan päälle ja maksaa tunnin ennen tuntien alkua! Ilmoittaudu mahdollisimman monelle tunnille kerrallaan, niin voit siirtyä useammalle tunnille ilman ylimääräistä jonottamista.

Maksuvälineet?

Korona syksynä suosimme ennakkomaksua esimerkiksi verkkokaupassa tai suoraan tilisiirrolla. Paikan päällä toivomme korttimaksua. Maksuvälineeksi käyvät myös

Smartum, Virike, SporttiPassi, Edenred ja ePassi. Nämä kaikki ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Mitä pukea tunneille?

Tule tunneille mukavissa ja urheilullisissa vaatteissa, joissa on helppo liikkua. Ota mukaasi vaalea pohjaiset sisäkengät tai tanssikengät. Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Paritunneille ei tarvitse omaa paria!

Et tarvitse paritunneille omaa paria, vaan paria vaihdetaan jatkuvasti tunnin aikana. Kaikki pääsevät varmasti tanssimaan! Paria vaihtamalla takaat myös itsellesi nopeamman oppimisen: Jokainen tanssipari opettaa sinulle jotain omasta tanssistasi ja opiskeltavasta kuviosta. Parinvaihto ei ole pakollista, mutta suosittelemme kaikkia kokeilemaan!

Tähän ohjeistukseen saattaa tulla muutoksia koronan vaatimalla tavalla. Päivitämme ohjeita, jos tilanne sen vaatii.

Kokeile salsaa, bachataa, reggaetonia tai vaikka kaikkia!

Bailassa voit aloittaa uudet alkeet vaikka kaikissa aikataulumme tunneilla. Yksi ja sama tanssikortti tai kertamaksu käy kaikille viikkotunneille, joten voit kokeilla useampaa eri tanssilajia tai salsan alkeita kolmen eri opettajan johdolla. Suosittelemmekin kokeilemaan useampaa eri tanssilajia ja löytämään oma lemppari tunti!

Voiko bileisiin tulla aloittelijakin?

Baila Bailan tanssibileisiin ovat kaikki tervetulleita! Bileissä mukana ovat Bailan opettajat, jotka mielellään tanssittavat aivan aloittelijoita. Joten eikun rohkeasti mukaan yksin tai yhdessä kavereiden kanssa ja harjoittelemaan tanssin alkeita vapaan tanssin muodossa!

Edullisin tapa tanssia?!

Syyskauden tarjouksien jälkeen kannattaa heti pikimmiten ostaa tanssikortti, jäsenyys tai koko syyskauden kortti, sillä niiden avulla tanssit kaikista edullisimmin! Jos käyt tanssimassa vähintään 5 kertaa viikossa, suosittelemme jäsenyyttä tai syyslukukautta, jolloin säästät huomattavasti rahaa, verrattuna tanssikorttien jatkuvaan ostoon.

Tervetuloa tanssimaan Baila Bailaan. Takaamme sinulle iloiset tunnit ja toivotamme kaikki aloittelijat lämpimästi tanssimaan!