Tästä löydät kaiken infon koskien COVID-19 ja Baila Bailan toimintaa koronaviruksen aikana. Jos sinulla on mitään kysymyksiä ja huolia koskien aihetta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. Päivitämme ohjeistuksia tilanteen mukaisesti.

Päivitetty 20.8.2020

Baila Baila aloittaa syyskauden normaalisti 1.9. Kaikki kortit aktivoidaan mahdolliselta kesätauolta käyttöön alkaen 1.9. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tunneille tuloa:

  1. Ethän tule tanssimaan, jos olosi ei ole täysin terve tai epäilet koronavirus tartuntaa. (Siirrämme kortteja löyhemmin korona-aikana.)

  2. Ethän tule tanssimaan, jos olet ollut ulkomailla 14 päivän aikana. (Siirrämme kortteja matkatodistusta vastaan poikkeuksellisesti.)

  3. Pesethän käsiä aktiivisesti ja oikein, aina ennen tunteja ja tuntien jälkeen. Tämän lisäksi muistathan käyttää käsidesiä.

  4. Jos sinulla todetaan tartunta ja olet ollut tanssimassa 48 tunnin sisällä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme (baila@bailabaila.fi).

Toiminnassamme saattaa tulla muutoksia syksyn aikana, mutta toistaiseksi alla olevat käytännöt ovat voimassa:

➡️ Tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joita päivitetään tilanteen mukaisesti.

➡️ Paritunneille voi tulla ilman omaa tanssiparia, paria vaihdetaan normaalisti. Paritunneille saa myös tulla vain oman parin kanssa, sano tästä opettajalle ennen tunnin alkua! Jos haluat tulla paritunneille, mutta et halua vaihtaa paria ja sinulla ei ole omaa tanssiparia, autamme parin etsinnässä mielellämme!

➡️ Bailan opettajat kokeilivat maskeilla tanssimista parituntien aikana, mutta valitettavasti se vaikeuttaa opettajien hengittämistä ja tuntien laatua. Kuitenkin, jos haluat, voit ottaa maskin mukaan tunneille tai tuntien väliajaksi.

➡️ Suosi ennakkoilmoittautumista. Uusi asiakas teet sen kätevästi sähköpostitse: baila@bailabaila.fi, jonka jälkeen voimme rekisteröidä sinut järjestelmäämme ja pääset helposti ennakkoilmoittautumaan mukaan tunneille!

➡️ Paikan päällä suosi korttimaksua!

➡️ Baila Bailalla on kaikki valmiudet jatkaa online-tunteja tilanteen vaatimalla tavalla. Alkaen syyskuusta jatkamme online-tunteja suppeammalla tarjonnalla, sillä paikan päällä tanssit jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Olemme valmistautuneet tekemään tähän muutoksia, jos tilanne sen vaatii.

➡️ Baila Bailalla on lisäksi ‘’sotasuunnitelma’’ koronaviruksen toisen aallon varalta. Jos tilanne tulee siihen, että tanssiminen ryhmissä vapaasti ei ole enää turvallista, toteutamme tunnit mahdollisuuksien mukaisesti eri tavoilla, niin online-tunteina kuin paikan päällä. Tiedotamme näistä vaihtoehdoista, jos tilanne tulee siihen pisteeseen!

➡️ Me kaikki haluamme jatkaa tansseja pitkälle syksyyn, joten kunnioitathan ohjeistuksia, suosituksia ja kanssatanssijoita, jotta tanssit eivät loppuisi kesken.