Tästä löydät kaiken infon koskien COVID-19 ja Baila Bailan toimintaa koronaviruksen aikana. Jos sinulla on mitään kysymyksiä ja huolia koskien aihetta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. Päivitämme ohjeistuksia tilanteen mukaisesti.

Yleiset COVID-19 ohjeistukset löydät alta: (päivitetty 23.11.2020)

Luethan alta Bailan päivitetyt koronaohjeistukset (23.11.) ennen kuin tulet tunneille! Toivomme kaikkien asiakkaiden kunnioittavan ohjeitamme ja toimivan asianmukaisesti kanssa tanssijoita kohtaan, jotta voisimme jatkaa tansseja loppuvuoden. Vaikka syksy onkin ollut erittäin tanssintäyteinen ja tuntimme ovat olleet täynnä, me silti elämme vaikeita aikoja edelleen ja ainoastaan toimimalla yhdessä ohjeiden mukaisesti voimme jatkaa toimintaa ja tanssia loppuvuoden! 

Vähennämme osallistujamääriä saleittain seuraavalle kolmelle viikolle 23.11.-13.12., näin ollen ennakkoilmoittautuminen korostuu entisestään. Tarjoamme tunteja viikon jokaisena päivänä ja suosituimpia tunteja on useampana päivänä viikossa, näin ollen, jos joku lempparituntisi on jostain syystä täynnä, tarkista aikataulun muut päivät. 

‼️ Kasvomaskien käyttö on erittäin erittäin toivottua ja pyydämme kaikki asiakkaita käyttämään kasvomaskia yleisissä tiloissa (pukuhuoneissa, tunnille mennessä, tultaessa, tuntien välissä…) ja paritunneilla. 

‼️ Baila Baila On Sundays jatkuu, mutta olemme rajanneet osallistujamäärän 20 henkilöön rajoitusten mukaisesti. Ilmoittautuminen ja maksu on tapahduttava ennen sunnuntaita. Ensimmäiset 20 pääsee mukaan. Maksun voi tehdä tilisiirrolla tai toimistolla.

😷 Bailan logolla varustettuja maskeja on myynnissä hintaan 29,90€ / kpl ja suosittelemme ehdottomasti niiden käyttöä tanssiessa. Maskit ovat korkealaatuisia ja tekevät tanssimisesta mukavampaa kuin kertakäyttömaskilla!

🎥 Online-tunnit jatkuvat koko loppuvuoden ja niihin voi kätevästi osallistua omasta olohuoneesta. Tanssissa on taikaa, vaikka paikan päälle ei pääsisikään! Lue lisää online-tunneista https://www.bailabaila.fi/online-tanssitunnit-ovat-taas-taalla/.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa tanssimaan Bailaan tai online-tunneillemme kotoa käsin.

**************************************************

TIEDOTE 1.9.

Baila Bailan syyskausi startattiin käyntiin 1.9. ja kaikki tauolla olleet tanssikortit on aktivoitu käyttöön alkaen 1.9. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tunneille tuloa:

  1. Ethän tule tanssimaan, jos olosi ei ole täysin terve tai epäilet koronavirus tartuntaa.

  2. Ethän tule tanssimaan, jos olet ollut ulkomailla 14 päivän aikana. (Siirrämme kortteja matkatodistusta vastaan poikkeuksellisesti.)

  3. Pesethän käsiä aktiivisesti ja oikein, aina ennen tunteja ja tuntien jälkeen. Tämän lisäksi muistathan käyttää käsidesiä.

  4. Käytäthän kasvomaskia tiloissamme!
  5. Jos sinulla todetaan tartunta ja olet ollut tanssimassa 48 tunnin sisällä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme (baila@bailabaila.fi).

21.9.2020: TÄRKEÄ TIEDOTE MAHDOLLISESTA COVID-19 ALTISTUMISESTA

Haluamme tiedottaa kaikkia asiakkaitamme, että Syyskauden Avajaisiin on lauantaina 12.9. osallistunut henkilöitä, joilla on valitettavasti todettu koronavirustartunta noin viikko tapahtuman jälkeen. Altistuneiden oireet ovat alkaneet viisi päivää tapahtuman jälkeen, ja heille annettujen ohjeiden mukaan vasta keskiviikon 16.9. jälkeisiä altistumisia on seurattava. Tiedossamme ei siten ole, mistä tartunnat ovat tulleet eikä tiedossamme ole muita mahdollisia altistumisia asiakkaillamme tai henkilökunnallamme. Tartunnan saaneet eivät ole tanssineet asiakkaiden kanssa juhlissa tai muutenkaan olleet lähikontaktissa muiden kuin oman ryhmänsä kesken. Meille on kuitenkin ehdottoman tärkeää olla avoimia ja rehellisiä liittyen koronavirukseen ja mahdollisiin altistumisiin tapahtumissamme. Näin ollen varatoimenpiteenä koemme tärkeäksi tiedottaa kaikkia asiakkaitamme tapahtuneesta.
Tartuntautiviranomaisten antamien ohjeistuksien mukaan kehotamme tapahtumaan osallistuneita seuraamaan vointiaan tarkasti kahden viikon ajan 26.9. asti, hakeutumaan testiin välittömästi, mikäli lieviäkin oireita ilmenee ja jäädä kotiin odottamaan tulosta. Läheisiä kontakteja erityisesti iäkkäisiin ja riskiryhmiin kuuluviin suositellaan vältettäväksi kunnes negatiivinen testitulos on saatu ja oireet ovat ohi. Kasvomaskin käyttö vähentää tartuntariskiä tilanteissa, joissa turvavälien ylläpitämisestä ei voida varmistua. Otathan meihin yhteyttä (baila@bailabaila.fi), jos sinulla on voimassa oleva tanssikortti ja haluat siirtää sitä tilanteen vuoksi.
Tämä tiedote on avoin tiedote kaikille Tanssikoulu Baila Bailan asiakkaille (sekä tanssiporukalle yleisesti), jotta saamme tiedon kulkemaan. Olemme lisäksi ottaneet suoraan yhteyttä tapahtumassa mukana olleille sähköpostitse.
Jos olit juhlissa mukana ja epäilet altistuneesi koronavirukseen, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:
➡️Lue koronaviruksen oirekuvaus THL:n sivuilta ja tarkastele omaa olotilaasi. Jos yleinen olotilasi muuttuu, ota yhteyttä terveydenhuoltoon,
➡️Jos sinulla todetaan koronavirustartunta ja olet ollut tunneillamme tai bileissä, otathan meihin yhteyttä, jotta olemme tietoisia tästä!
Pahoittelemme suuresti tästä aiheutunutta huolta ja vaivaa ja kiitämme yhteistyöstä jo etukäteen!