Tästä löydät kaiken infon koskien COVID-19 ja Baila Bailan toimintaa koronaviruksen aikana. Jos sinulla on mitään kysymyksiä ja huolia koskien aihetta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. Päivitämme ohjeistuksia tilanteen mukaisesti.

TÄRKEÄ TIEDOTE MAHDOLLISESTA COVID-19 ALTISTUMISESTA (päivitetty 21.9.2020)

Haluamme tiedottaa kaikkia asiakkaitamme, että Syyskauden Avajaisiin on lauantaina 12.9. osallistunut henkilöitä, joilla on valitettavasti todettu koronavirustartunta noin viikko tapahtuman jälkeen. Altistuneiden oireet ovat alkaneet viisi päivää tapahtuman jälkeen, ja heille annettujen ohjeiden mukaan vasta keskiviikon 16.9. jälkeisiä altistumisia on seurattava. Tiedossamme ei siten ole, mistä tartunnat ovat tulleet eikä tiedossamme ole muita mahdollisia altistumisia asiakkallamme tai henkilökunnallamme. Tartunnan saaneet eivät ole tanssineet asiakkaiden kanssa juhlissa tai muutenkaan olleet lähikontaktissa muiden kuin oman ryhmänsä kesken. Meille on kuitenkin ehdottoman tärkeää olla avoimia ja rehellisiä liittyen koronavirukseen ja mahdollisiin altistumisiin tapahtumissamme. Näin ollen varatoimenpiteenä koemme tärkeäksi tiedottaa kaikkia asiakkaitamme tapahtuneesta. 

Olemme olleet yhteydessä valtakunnalliseen koronaneuvontaan ja suosittelemmekin kaikkia juhlissa olleita seuraamaan omaa olotilaansa sekä mahdollisia oireita 27.9. asti (14 vuorokautta tapahtumasta) ja olemaan yhteydessä terveydenhuoltoon, jos mahdollisia oireita ilmenee. Lisäksi suosittelemme juhlissa olleita välttämään ylimääräisiä lähikontakteja 27.9. asti ja näin ollen varmistamaan tartuntaan alistumisen riskin minimoinnin. Otathan meihin yhteyttä (baila@bailabaila.fi), jos sinulla on voimassa oleva tanssikortti ja haluat siirtää sitä tilanteen vuoksi. 

Tämä tiedote on avoin tiedote kaikille Tanssikoulu Baila Bailan asiakkaille (sekä tanssiporukalle yleisesti), jotta saamme tiedon kulkemaan. Otamme lisäksi suoraan yhteyttä tapahtumassa mukana olleille sähköpostitse. 

Jos olit juhlissa mukana ja epäilet altistuneesi koronavirukseen, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti: 

  • Lue koronaviruksen oirekuvaus THL:n sivuilta ja tarkastele omaa olotilaasi. Jos yleinen olotilasi muuttuu, ota yhteyttä terveydenhuoltoon, 
  • Vältä mahdollisuuksien mukaan ylimääräisiä lähikontakteja 14 vuorokautta mahdollisesta altistumistapahtumasta,
  • Jos sinulla todetaan koronavirustartunta ja olet ollut tunneillamme tai bileissä, otathan meihin yhteyttä, jotta olemme tietoisia tästä! 

Pahoittelemme suuresti tästä aiheutunutta huolta ja vaivaa ja kiitämme yhteistyöstä jo etukäteen! 

Yleiset COVID-19 ohjeistukset löydät alta: (päivitetty 21.9.2020)

Baila Baila aloittaa syyskauden normaalisti 1.9. Kaikki kortit aktivoidaan mahdolliselta kesätauolta käyttöön alkaen 1.9. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tunneille tuloa:

  1. Ethän tule tanssimaan, jos olosi ei ole täysin terve tai epäilet koronavirus tartuntaa. (Siirrämme kortteja löyhemmin korona-aikana.)

  2. Ethän tule tanssimaan, jos olet ollut ulkomailla 14 päivän aikana. (Siirrämme kortteja matkatodistusta vastaan poikkeuksellisesti.)

  3. Pesethän käsiä aktiivisesti ja oikein, aina ennen tunteja ja tuntien jälkeen. Tämän lisäksi muistathan käyttää käsidesiä.

  4. Jos sinulla todetaan tartunta ja olet ollut tanssimassa 48 tunnin sisällä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme (baila@bailabaila.fi).

Toiminnassamme saattaa tulla muutoksia syksyn aikana, mutta toistaiseksi alla olevat käytännöt ovat voimassa:

➡️ Tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joita päivitetään tilanteen mukaisesti. Päivitetty 21.9.2020

Sali 1 – 25

Sali 2 – 20

Sali 3 – 16

Sali 4 – 13

Paritunneilla saattaa tilanteen mukaan olla + / – osallistujamäärät.

➡️ Paritunneille voi tulla ilman omaa tanssiparia, paria vaihdetaan normaalisti. Paritunneille saa myös tulla vain oman parin kanssa, sano tästä opettajalle ennen tunnin alkua! Jos haluat tulla paritunneille, mutta et halua vaihtaa paria ja sinulla ei ole omaa tanssiparia, autamme parin etsinnässä mielellämme!

➡️ Bailan opettajat kokeilivat maskeilla tanssimista parituntien aikana, mutta valitettavasti se vaikeuttaa opettajien hengittämistä ja tuntien laatua. Kuitenkin, jos haluat, voit ottaa maskin mukaan tunneille tai tuntien väliajaksi.

➡️ Suosi ennakkoilmoittautumista. Uusi asiakas teet sen kätevästi sähköpostitse: baila@bailabaila.fi, jonka jälkeen voimme rekisteröidä sinut järjestelmäämme ja pääset helposti ennakkoilmoittautumaan mukaan tunneille!

➡️ Paikan päällä suosi korttimaksua!

➡️ Baila Bailalla on kaikki valmiudet jatkaa online-tunteja tilanteen vaatimalla tavalla. Alkaen syyskuusta jatkamme online-tunteja suppeammalla tarjonnalla, sillä paikan päällä tanssit jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Olemme valmistautuneet tekemään tähän muutoksia, jos tilanne sen vaatii.

➡️ Baila Bailalla on lisäksi ‘’sotasuunnitelma’’ koronaviruksen toisen aallon varalta. Jos tilanne tulee siihen, että tanssiminen ryhmissä vapaasti ei ole enää turvallista, toteutamme tunnit mahdollisuuksien mukaisesti eri tavoilla, niin online-tunteina kuin paikan päällä. Tiedotamme näistä vaihtoehdoista, jos tilanne tulee siihen pisteeseen!

➡️ Me kaikki haluamme jatkaa tansseja pitkälle syksyyn, joten kunnioitathan ohjeistuksia, suosituksia ja kanssatanssijoita, jotta tanssit eivät loppuisi kesken.