Täältä löydät Tanssikoulu Baila Bailan päivitetyn COVID-19 infon. 

(Päivitetty 2.1.2021)

Baila Bailan tunnit jatkuvat lauantaina 2.1.2021. Tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joiden avulla kontrolloimme tunneille tulijoiden määrää ja kokonaismäärää paikan päällä olevista asiakkaista. Uusi kausi starttaa virallisesti maanantaina 11.1.2021. Katso 2.-10.1. aikataulu ja ohjeet tunneille. Lue alta ohjeistukset tunneille tuleville!

😷 Käytäthän kasvomaskia paikan päällä yleisissä tiloissa ja paritunneilla mahdollisuuksien mukaan. Meillä on myynnissä kasvomaskeja, jos omasi on unohtunut.

👣 Pidä turvavälit ja huomio kanssatanssijat sekä henkilökunta parhaasi mukaan.

👐🏽 Pese käsiä, käytä käsidesiä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

💃🏽 Ilmoittaudu etukäteen tunneille ja varaa paikkasi hyvisssä ajoin.

🔺 Tanssikortit aktivoidaan käyttöön 11.1.2021.

Baila Bailan tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joiden avulla kontrolloimme tunneille tulijoiden määrää ja kokonaismäärää paikalla olevista asiakkaista. Tunnit alkavat poikkeuksellisesti eri aikoihin limittäin, jotta samanaikaisesti tiloissa ei olisi liian suurta asiakasmäärää. Toivomme jokaisen asiakkaan käyttävän kasvomaskia tuntien välissä, yleisissä tiloissa ja paritunneilla mahdollisuuksien mukaan. Ethän vietä ylimääräistä aikaa tiloissamme ja huomioit kanssatanssijat tullessasi paikan päälle. Henkilökuntamme pitää huolen, että käsipyyhkeitä, käsipaperia ja saippuaa on riittävästi tuntien välissä ja tehostamme siivousta tarpeen vaatiessa. Paikalle ei saa tulla oireisena tai kipeänä ja mahdollisesta koronavirustartunnasta ja altistuksesta a on ilmoitettava toimistoomme. Kiitämme kaikkia asiakkaita yhteistyöstä.