Täältä löydät Tanssikoulu Baila Bailan päivitetyn COVID-19 infon. 

(Päivitetty 24.4.2021)

Baila Bailan tanssitunneilla noudatetaan alla olevia ohjeistuksia, tullessasi paikalle sitoudut toimimaan ohjeistuksien mukaisesti kaikkien turvallisuuden vuoksi! Jos sinulla on kysymyksiä koskien ohjeistuksia, autamme sinua mielellämme. Online-tunneilla voit tanssia myös kotoa käsin.

Noudatathan tullessasi tunneille seuraavia ohjeita:

🔺 Tule paikan päälle vain terveenä!

😷 Käytäthän kasvomaskia paikan päällä yleisissä tiloissa ja paritunneilla kunnioittaen kanssatanssijaa. Huomautamme sinua ja pyydämme kasvomaskin laittamista, jos sinulla ei ole kasvomaskia tullessasi paikan päälle. Meillä on myynnissä kasvomaskeja, jos omasi on unohtunut. Terveyssyistä kasvomaskin käyttämättä jättäminen on täysin hyväksyttävää!

👣 Pidä turvavälit ja huomio kanssatanssijat sekä henkilökunta.

👐🏽 Pese käsiä, käytä käsidesiä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

💃🏽 Tanssitunnit järjestetään limittäin ja ne alkavat eri aikoihin, jotta vältämme ruuhkia ja liian suuria asiakasmääriä tiloissamme.

✅ Vältäthän pukuhuoneiden käyttöä, jos mahdollista. Suihkut & saunat päällä normaalisti.

❗ Baila Baila on tehostanut siivousta paikan päällä. Tanssitilat siivotaan tehostetusti päivittäin, jotta pystymme takaamaan turvallisen tanssiympäristön. Tarjoamme lisäksi käsidesiä jokaisen asiakkaan käyttöön, niin pukuhuoneissa kuin aulatiloissa ja jokaisessa tanssisalissa. Paikan päällä olevaa asiakasmäärää on rajoitettu salikohtaisesti ja 2m turvaväli taataan tanssisaleittain. Tanssitunnit järjestetään limittäin ja opettajat ohjaavat tarpeen vaatiessa asiakkaita oikeisiin saleihin, jotta ylimääräistä liikkumista koulussa voidaan välttää.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!