Täältä löydät Tanssikoulu Baila Bailan päivitetyn COVID-19 infon. 

(Päivitetty 1.6.2021)

Baila Bailan tanssitunneilla noudatetaan alla olevia ohjeistuksia, tullessasi paikalle sitoudut toimimaan ohjeistuksien mukaisesti kaikkien turvallisuuden vuoksi! Jos sinulla on kysymyksiä koskien ohjeistuksia, autamme sinua mielellämme. Online-tunneilla voit tanssia myös kotoa käsin.

Noudatathan tullessasi tunneille seuraavia ohjeita:

🔺 Tule paikan päälle vain terveenä!

😷 Noudatamme alueellisia kasvomaskisuosituksia. Näin ollen käytäthän kasvomaskia yleisissä tiloissa ja paritunneilla, jos osallistut parinvaihtoon. Terveyssyistä kasvomaskin käyttämättä jättäminen on täysin hyväksyttävää.

👣 Pidä turvavälit ja huomio kanssatanssijat sekä henkilökunta.

👐🏽 Pese käsiä, käytä käsidesiä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

💃🏽 Tanssitunneilla on osallistuajmäärä rajoitukset, jotta 2m turvavälit voidaan taata tiloissamme.

✅ Vältäthän pukuhuoneiden käyttöä, jos mahdollista. Suihkut & saunat päällä normaalisti.

❗ Baila Baila on tehostanut siivousta paikan päällä. Tanssitilat siivotaan tehostetusti päivittäin, jotta pystymme takaamaan turvallisen tanssiympäristön. Tarjoamme lisäksi käsidesiä jokaisen asiakkaan käyttöön, niin pukuhuoneissa kuin aulatiloissa ja jokaisessa tanssisalissa. Paikan päällä olevaa asiakasmäärää on rajoitettu salikohtaisesti ja 2m turvaväli taataan tanssisaleittain. Tanssitunnit järjestetään limittäin ja opettajat ohjaavat tarpeen vaatiessa asiakkaita oikeisiin saleihin, jotta ylimääräistä liikkumista koulussa voidaan välttää.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!