Kiinnostaako sinua esiintyminen ja itsesi kehittäminen? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla mukaan Baila Bailan showryhmiin!😍 Showryhmät ovat suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan yhdessä ryhmän kanssa ja haastaa itseään esiintyjänä. Baila Baila tarjoaa 3 showryhmää syksylle. Kaikki ryhmät esiintyvät joulukuun joulujuhlisssa ja tekevät tanssivideon.

Baila Bailan syksyn 2022 showryhmät:

MA klo 20.00 SALSA LADIES SHOW-RYHMÄ / Mailevis

TI klo 20.00 REGGAETON SHOW-RYHMÄ / Yasser

KE klo 20.00 CABARET SHOW / Mailevis

Maksu tapahtuu Baila Bailan tanssikorteilla ja kaikki ryhmän tunnit veloitetaan heti kortilta. Mukaan pääse myös syyskausikortilla tai jäsenyydellä.

Kun olet ilmoittautunut mukaan ryhmään, sitoudut käymään siinä säännöllisesti. Poissaoloista täytyy aina ilmoittaa opettajalle. Yhden korvauskerran saa ilmaiseksi ja pidemmästä poissaolosta korvauksen saa lääkärintodistusta vastaan.

Jokaisella show-ryhmällä on kaksi kokeilukertaa, eli syyskauden kaksi ensimmäistä viikkoa. Mukaan jokaiseen show-ryhmään mahtuu max. 15 hlö. Mukaan ilmoittaudut suoraan verkkokaupan tai apin kautta. Jos sinulla on kysyttävää ➡️ baila@bailabaila.fi