TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN UUSI IHANA JA AURINKOINEN TANSSIHARRASTUS EDULLISESTI PUOLEEN HINTAAN BAILA BAILAN KOKEILUVIIKOLLA!🤩☀️

Kaikki tanssitunnit, siis aivan kaikki, -50% tammikuussa 25.-31.1. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Baila Bailan tuntitarjontaan ja kokeilla kevätkauden tunteja 9€ / kertamaksuhintaan! Suosittelemmekin kokeilemaan eri tanssilajeja, niin uusia kuin vanhoja. Katso kevätkauden aikataulu tästä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

ALKEISTASON TANSSITUNNIT alkavat aivan alusta, joten aikaisempaa tanssi- tai liikuntakokemusta ei näille tunneille vaadita, vaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita oppimaan perusteita tunneille. Aikataulusta löytyy niin salsan, reggaetonin, bachatan, kizomban sekä kuubalaisen afron alkeita. Tutustu eri tanssilajeihin täältä ja valitse sinulle mieluisin tanssilaji tai kokeile vaikka kaikkia. Tunnistat paritunnit sanasta ’’pari’’ ja paritunneille ei tarvitse omaa tanssiparia, sillä paria vaihdetaan tunnin aikana. Mukaan voi tulla myös oman tanssiparin kanssa, eikä parinvaihto ole pakollista. 

Ilmoittaudut kokeiluviikon tunneille mukaan helposti suoraan verkkokaupasta tai vaihtoehtoisesti s-postitse baila@bailabaila.fi. Maksutavaksi käy kaikki tavallisimmat maksukortit sekä liikuntaedut. Liikuntaeduilla maksu onnistuu paikan päällä toimistossa. 

KATSO KOKEILUVIIKON AIKATAULU 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Tervetuloa kokeilemaan uusia tanssilajeja, aloittamaan uusi tanssiharrastus tai tanssimaan jo tutuilla suosikkitunneilla! Kevätkausi 2022 ja Baila Baila Week – olemme valmiita!