Baila Baila Week-kaikki tanssitunnit -50% 11.1.-17.2021

Aloita uusi vuosi 2021 tanssien aurinkoisia lattarirytmejä Tanssikoulu Baila Bailassa. Baila Baila Weekin aikataulu tarjoaa salsaa, bachataa, reggaetonia, kizombaa ja paljon muuta -50% tarjoushintaan!

Me kaikki odotamme uutta vuotta 2021 jo innokkaina ja toivomme siitä parempaa kuin edeltäjästään. Tanssi on tuonut paljon aurinkoa ja energiaa koko syksyn ajan ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin tanssien aurinkoisilla lattarirytmeillä! Baila Baila Weekin aikana esillä on melkein koko Bailan huikea kevätkauden aikataulu ja tarjolla tunteja aivan alkeista keski- ja jatkotason tanssijoille. Huomaathan, että tuntimme alkavat poikkeuksellisesti limittäin. Luethan myös COVID-19 INFON ennen tunneille tuloa.

Katso viikon aikataulu!

Oletko miettinyt aloittavasi tanssiharrastuksen? Nyt on sinun aikasi, kaikki Bailan alkeistunnit alkavat nollasta kevätkauden alkaessa. Voit kokeilla viikon aikana niin salsaa, bachataa, reggaetonia, kizombaa tai vaikka kaikkia edullisesti ilman sitoutumista! Alkeistunneille eli aikataulun keltaisille tunneille ei tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta ja tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin perusasioita opetellen. Tanssi harrastuksena sopii kaiken ikäisille, niin miehille kuin naisille. Paritunneille ei tarvitse omaa paria, vaan paria vaihdetaan normaalisti tuntien aikana. Oman parin kanssa saa kuitenkin tulla tanssimaan, eikä parin vaihtaminen ole pakollista.

Ilmoittaudu ennakkoon tunneille nyt ja varaa paikkasi suosituilta tarjoustunneilta.

Ilmoittautumisohjeet verkkokaupastamme -50% kertamaksulla (ilman tanssikorttia): 

1️⃣ Mene Bailan enkorakauppaan ( ) ja luo itsellesi tunnukset, jos sinulla ei vielä tunnuksia. Jos sinulla on tanssikortti ja tunnukset – kirjaudu sisään sähköpostilla (jos et muista salasanaa / tai sinulla ei ole salasanaa paina ‘’unohtuiko salasana’’).

2️⃣ Valitse ‘‘Kauppa’’ → palveluryhmä ‘Baila Baila Week 2021’ ja valitse sieltä 1 x BB Week tunti (-50%) ja maksa tunti. Valitse niin monta tuntia kerralla kuin haluat tanssia.

3️⃣ Valitse vasemmalta ‘valitse palvelu’ ja sieltä Baila Baila Week 2021.

4️⃣ Ilmoittaudu haluamillesi tunneille!

Ilmoittautumisohjeet tunneille ennakkoon verkkokaupasta jo voimassa olevalla tanssikortilla:

1️⃣ Kirjaudu tuttuun tapaan enkorakäyttäjälläsi verkkokauppaan.

2️⃣ Valitse normaali tanssi/viikkotunti kalenteri niinkuin aina ennen ja ilmoittaudu tuttuun tapaan tanssitunneille mukaan!

Emme ota vastaan sähköposti ilmoittautumisia (pois lukien lahjakortti asiakkaat.)

Osallistu facebookissa tapahtumaamme!

Baila Baila Weekin aikana myös huikeita tanssikorttitarjouksia!

Baila Bailassa voit tanssia niin paljon kuin haluat, silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Kaikki aikataulumme tunnit ovat avoimia* kaikille ja yhdellä tanssikortilla voit valita haluamasi tanssitunnit, etkä sitoudu mihinkään tiettyyn kurssiin. Kuitenkin voit myös aina tanssia kerran viikossa, yhdellä samalla tanssitunnilla ja näin ollen oppia joka viikko jatkuvasti uutta samalta tunnilta. Katso tanssikorttien hinnasto ja pysy kuulolla viikon huikeista tanssikorttitarjouksista. Tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme, joten voit ostaa niitä myös suoraan sieltä, jos et esimerkiksi pääse paikan päälle ensimmäisellä viikolla tanssimaan!

Salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia ja paljon muuta!

Meillä voit tanssia yhdessä paikkaa useampaa eri tanssilajia kymmenen ammattitaitoisen opettajan ohjaamana. Olemme Suomen ensimmäinen ja suurin salsakoulu, jonka viikkoaikataulu pitää sisällään yli 60 viikkotuntia syys- ja kevätkausien aikana. Voit lukea opettajistamme lisää täältä ja tarkat tuntikuvaukset täältä. Lattarirytmit tuovat takuuvarmasti aurinkoa arkeesi ja tanssiyhteisömme ystäviä ja hyvää mieltä arjen kiireisiin!

Ilmoittaudu ennakkoon tunneille nyt ja varaa paikkasi suosituilta tarjoustunneilta. 

¡Bienvenidos a bailar! Tervetuloa tanssimaan! Welcome to dance! 

COVID-19 INFO

Baila Bailan tunneilla on osallistujamäärä rajoitukset, joiden avulla kontrolloimme tunneille tulijoiden määrää ja kokonaismäärää paikalla olevista asiakkaista. Tunnit alkavat poikkeuksellisesti eri aikoihin limittäin, jotta samanaikaisesti tiloissa ei olisi liian suurta asiakasmäärää. Toivomme jokaisen asiakkaan käyttävän kasvomaskia tuntien välissä, yleisissä tiloissa ja paritunneilla mahdollisuuksien mukaan. Ethän vietä ylimääräistä aikaa tiloissamme ja huomioit kanssatanssijat tullessasi paikan päälle. Henkilökuntamme pitää huolen, että käsipyyhkeitä, käsipaperia ja saippuaa on riittävästi tuntien välissä ja tehostamme siivousta tarpeen vaatiessa. Paikalle ei saa tulla oireisena tai kipeänä ja mahdollisesta koronavirustartunnasta ja altistuksesta a on ilmoitettava toimistoomme. Kiitämme kaikkia asiakkaita yhteistyöstä.