Baila Bailan tanssitunnit ovat tauolla 8.2. asti. (Jos on mahdollista avata aikaisemmin, avaamme heti kuin se on mahdollista.)

Baila Baila on kiinni 8.2. ja kevätkausi aloitetaan Baila Baila Weekillä tiistaina 8.2., ellei toisin tiedoteta. Löydät päivitetyn kevätkauden aikataulun kotisivuiltamme ja kaikki ostetut Baila Baila Week tuntiliput siirtyvät automaattisesti eteenpäin uudelle kokeiluviikolle. Lue myös uusista alkeiskursseistamme, jotka alkavat 14.2.

Huomaathan, että teemme muutokset kortteihin ja aikatauluihin mahdollisimman pian, toivomme kärsivällisyyttä!

🤩 Työstämme mahdollisuutta yksityisille tanssitunneille vakiintuneella tanssiporukalla ja yksityispiirissä.

🔺Kevätkausi & kokeiluviikko siirtyvät alkamaan tiistaina 8.2.

🔺Kaikki tanssitunnit on peruttu 7.2. asti.

🔺Kaikki kokeiluviikon tuntiliput siirtyvät eteenpäin. Voit ilmoittautua vanhalla lipullasi jo tunneille alkaen 8.2.

🔺Jäsenkortit on jäädytetty 8.2. asti. Jäsenet eivät pysty tällä hetkellä ilmoittautumaan tunneille, pahoittelemme tätä ja teemme muutoksia mahdollisimman pian asiaan. Jäsenmaksut veloitetaan, kun avaamme ja joulukuun neljä päivää (27., 28., 29., ja 30.12.) otetaan huomioon helmikuun maksussa. Jos olit jo maksanut tammikuun maksun, emme veloita helmikuusta ja kompensoimme halutessasi neljä päivää maaliskuulta, tästä on ilmoitettava erikseen. 

🔺Tanssikorttien voimassaoloaikaa siirretään eteenpäin automaattisesti koko kiinniolo ajan, teemme siirron vasta helmikuussa, kun tiedämme varmuudella että saamme avata taas toiminnan.

🔺Tiedotamme lisää, jos tilanne muuttuu ja kun avaamme tanssikoulun taas tansseille. Seuraamme AVI:n tiedotteita ja toivomme, että pääsemme aloittamaan kevätkauden helmikuun toisella viikolla!

Jaksamista, terveyttä ja aurinkoa alkaneelle vuodelle toivottaa koko Baila Bailan henkilökunta! 🤩

Päivitetty 19.1.2022.