Bachata Helsinki: aloita bachata Baila Bailassa silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Oletko uusi asiakas, etkä aikaisemmin kokeillut tuntejamme? Mukaan tunneille voi hypätä koska tahansa ja uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilutunti on puoleen hintaan ilman sitoutumista!

UUSI ASIAKAS ILMOITTAUDU *-50% KOKEILUTUNNILLE baila@bailabaila.fi

Bachata – keinuva tanssilaji, joka varastaa sydämen

Bachatatanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta ja vuosien aikana siitä on syntynyt erittäin suosittu sosiaalisen tanssin muoto ympäri maailmaa, niinkuin myös Helsinkiin. Bachatassa soi keinuva ja romanttinen bachatamusiikki, joka antaa rytmin ja tunnelman tanssiin. Bachata on niinkuin salsa on kahdeksanjakoinen tanssi, jossa yhdistellään erilaisia kuvioita ja vartalon liikeratoja askeleihin.

Bachata on nykypäivänä kehittynyt ja jakautunut useampaan eri tyylisuuntaan. Nykyään tanssitaan muun muassa bachata sensualia, bachata dominikaanisella tyylillä ja fusion bachataa. Näissä eri bachatan muodoissa vaihtelevat musiikki, askelkuviot, vartalonkäyttö, mutta rytmi ja perusteet pysyvät kutakuinkin samana.

Tanssi bachataa Helsinki keskustassa – ensimmäinen *kokeilutuntisi -50%
Haaveiletko bachatan aloittamisesta? Tämä ihastuttava latinalainen tanssilaji takuulla varastaa sydämesi ja sitä voit tanssia Bailassa useampana päivänä viikossa huippu opettajiemme johdolla! Bachata on yksi Helsingin kuumimmista tanssilajeista ja erittäin suosittu koko kaupungin sosiaalitanssipiireissä. Bachataa voi tanssia niin parina kuin soolona erilaisilla bachatatunneilla. Baila Baila tarjoaa Helsingissä bachataa niin aloittelijoille kuin pitkänkin linjan tanssijoille.

Bachatatunteja löytyy perus paribachatasta bachata ladies style tunteihin. Katso tarkat tuntikuvaukset ja aikataulumme ja valitse juuri sinulle sopivin tunti!

Miksi aloittaa juuri bachata Helsinki?

Keinuva ja romanttinen tanssi tuo hymyn huulille ja tanssin taikaa arkeesi!
Maailmanlaajuista tanssia voi tanssia missä päin maailmaa tahansa!
Vahva bachatayhteisö tuo uusia ystäviä uuden harrastuksen mukana elämääsi.
Kukapa ei haluaisi aloittaa ihanaa ja iloa tuovaa tanssiharrastusta?

BAILA BAILAN AIKATAULU

*Tarjous edellyttää, et ole koskaan käynyt Bailan tanssitunneilla tai tapahtumissa aikaisemmin. Tarjous koskee kertatuntia ja on kerran käytettäväksi.

Kuuntele kuumimmat bachatakappaleet ja fiilistelee bachata etukäteen!
Bailando Bachata – Lirow

Tü – Dustin Richie

Mala – Mr. Don, Lirow

Eso Es Amor – Jiory

TERVETULOA NAUTTIMAAN BACHATASTA HELSINKI BAILA BAILAAN!