Syyskuussa Bailassa alkaa äideille ja vauvoille suunnattu äiti & vauva lattarikurssi😍

Syyskaudella Bailassa tanssitaan ÄITI & VAUVA LATTAREITA! Äiti-vauva kurssi pidetään tiistaisin kello 14:45-15:45, kurssi kestää neljä viikkoa eli tiistait 7.9., 14.9., 21.9. ja 28.9. Ilmoittaudu kurssille mukaan suoraan Bailan verkkokaupasta tai s-postitse baila@bailabaila.fi

Bailan ihanan opettajan Wilandan vetämät iloiset ja hauskat tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja: kuten salsa, bachata, merengue, chachacha yms. Tunnilla voi kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä.

Kurssi järjestetään Bailassa tiistaisin klo 14:45-15:45 ja kurssin hinta on 60€ ja se maksetaan kurssimaksuna. Ilmoittautumiset verkkokaupasta, baila@bailabaila.fi tai Bailan toimistoon. Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä kurssista autamme mielellämme!

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.